anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Your experience upgrading to 5.00.044  (Read 78773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

neroon79

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4657
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #105 on: October 20, 2013, 08:57:31 AM »
Yes, seems to work now. Will monitor throughout the day.

Ingo
Greetings from northern Germany, Ingo
11.75nm ESE of EDDV

SW: ANRB v5.00.072/6.01.001 on WIN10 64Bit Pro&Home
HW:
Ant.: DPD Productions ADS-B Vertical Outdoor Base Antenna
AMP: Kuhne electr. KU LNA 1090 A TM
Cable: 25m of ECOFLEX 15+
NB: Asus P53E 24/7 op.
PC: 28"4K + 24" Monitor
AirSpy mini @RPi3

CoastGuardJon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1178
  • Mullion Cove, Kernow --- sw Cornwall UK.
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #106 on: October 20, 2013, 09:47:22 AM »
Well, I took the plunge, and uninstalled RB and tried to delete any and everything with an AN or possible RB connection, and tried installing the new "Full installation" program which seemed to go OK, however when I now try to start RB, I get the normal very slow response with the green box checking for RB1 then RB2 etc. and eventually when the screen sorts itself out, I appear to have RB open, but totally inoperable - just a screen full of the start screen for Google Earth - any suggestions folks?
ANRB :  AOR AR8000 : Icom R-7000 : Icom IC-R9000 : JRC NRD-545 : OptoElectronics Digital Scout and OptoLinx Interface; Realistic Pro-2005 : UBC 800XLT - listed in alphabetical order, not cost, preference, performance or entertainment value!

vonsmalhausen

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 731
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #107 on: October 20, 2013, 10:36:49 AM »
is it really only me who has this network problem with v5 ????!!!!!!!!!
after several attempts of uninstalling, reinstalling and updating, I give up
just reinstalled version 4.03 ( you know, "the buggy one" ) and everything runs like it is supposed to be.
to give a answer to the question in the title of this topic ; "Your experience upgrading to 5.00.044", I can tell you : EXTREMELY bad and VERRY, VERRY, VERRY DISSAPOINTED !!!!!!!
and now there will be no more updates to the DB to download anymore, so in a couple of months ( weeks ) my box will be completely obsolete, Thank You Airnav
guess it's time to look out for a SBS3.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #108 on: October 20, 2013, 10:40:50 AM »
John,

What happens when you press the map view button

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #109 on: October 20, 2013, 10:42:58 AM »
John,

Can you also advise the path of your previous installation and the path of the new installation please.

Thanks

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #110 on: October 20, 2013, 10:49:36 AM »
Mike,

Noted, still only 3 at this time

Alan

shouriken

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 251
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #111 on: October 20, 2013, 10:50:22 AM »
In my flights, when I click on the line of 477FF1 (C17 01 from Strategic Airlift Capability), the photos shown are for 01-0015, although 01-U381FMI8QQ.jpg is present in the Photo folder.
AE123A (04-4128), right now on the screen, shows the new photo :(
Liviu
A.net JetPhotos.Net
RadarBox
2xRTL USB + Franklin+Collinear antenna + PlanePlotter

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #112 on: October 20, 2013, 10:53:16 AM »
Ingo,

I have tried the Send Email Using Custom Server option as have others including users as detailed on the forum and this option is working OK.  Could you look at your settings and ensure that all the boxes under the option are completed correctly as per your email configuration.

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #113 on: October 20, 2013, 10:57:17 AM »
Thanks Liviu, logged for correction.  The CH and PTTN fields are filled in when you download the photo.  These field are not completed in my Navdata as I have not picked up the aircraft and downloaded the photo.

Alan
« Last Edit: October 20, 2013, 11:10:15 AM by Runway 31 »

BlinkNFG

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #114 on: October 20, 2013, 12:41:56 PM »
Hi,

The following bug does not seem to have been entirely fixed (at least for me):

"Aircraft not timing out"

I have attached an example.  In the screenshot the SHTL6L flight does not seem to have timed out correctly and has 'run into' the next flight by that registration - SHT7Z.

Jon

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #115 on: October 20, 2013, 12:51:07 PM »
Thanks again Jon, logged

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #116 on: October 20, 2013, 01:12:34 PM »
Before making the upgrade or doing the full install save your mylog and for re-use once you have upgraded.

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #117 on: October 20, 2013, 01:32:51 PM »
vonsmalhausen,

Your problem doesnt seem to be affecting others as no other users have been on reporting loosing their internet connection.  The problem has been logged and will be looked into as soon as possible

Alan

shouriken

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 251
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #118 on: October 20, 2013, 01:43:37 PM »
"Aircraft not timing out"
I can see that too, with the flights originated from LROP which return after < ~3 hours.
Liviu
A.net JetPhotos.Net
RadarBox
2xRTL USB + Franklin+Collinear antenna + PlanePlotter

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32390
Re: Your experience upgrading to 5.00.044
« Reply #119 on: October 20, 2013, 01:48:43 PM »
Thanks Liviu

Alan