anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Hardware connection  (Read 2283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAULWIGGY

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Hardware connection
« on: January 25, 2013, 01:59:15 PM »
Hi,

I would appreciate any guidance on the following/

for the last ten mins I have had netwrok connection but not hardware.

Blue lights flashing on box. Is it a simple case of exiting the system or is there a simpler way to reboot the Hardware into life?

Brgds Paul

PAULWIGGY

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: Hardware connection
« Reply #1 on: January 25, 2013, 02:35:17 PM »
I dont know if something wrong with coversge at the moment. Turned system off and back on and have hardward details 'my flights' showing but map blank despite traffic operating over the house.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33776
Re: Hardware connection
« Reply #2 on: January 25, 2013, 06:21:53 PM »
Does disconnecting and then re-connecting the USB cable have any effect?  Is the cable direct from your computer or via a USB hub?  If its the latter try connecting it direct.

Alan

jbagra

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
  • Refueling
    • LEST RADAR
Re: Hardware connection
« Reply #3 on: January 26, 2013, 03:04:38 PM »
Try another USB port or reinstall device drivers

PAULWIGGY

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: Hardware connection
« Reply #4 on: January 28, 2013, 03:08:47 PM »
thanks for responses.

I thought it was a one off but just logged in again and same problem,updating 'list' on left handside working for hardware green box,kists coming up,,green box for network showing but nothing appearing on map.

frustrating   

PAULWIGGY

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: Hardware connection
« Reply #5 on: January 28, 2013, 03:12:42 PM »
pressed show all buton and all ok now. Maybe a default on start up.

Any ideas how to skip this , very much appreciated.

Paul

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33776
Re: Hardware connection
« Reply #6 on: January 28, 2013, 03:19:09 PM »
Its not a start up default Paul.  It will start up the way you left it and as you had to press the show all button I would suspect you must have had a filter on when you closed down.

Alan

PAULWIGGY

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: Hardware connection
« Reply #7 on: January 28, 2013, 04:13:46 PM »
thanks Alan