AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: 0 flights from my Radar Box  (Read 4671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vena

  • New Member
  • *
  • Posts: 14
0 flights from my Radar Box
« on: January 26, 2013, 10:59:27 AM »
Maybe I have a problem. My RB is connected, I am logged in with an account, share data, but in the window's status info: My RadarBox units are currenly 0 providing flights. What is wrong?
Vena
User since 2/2010 ARNB 4.03, Nejdek CZ, 18km NW LKKV, WIN7 32Bit Professional
Antenna:external Rama , 15m Ecoflex cable,

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8805
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: 0 flights from my Radar Box
« Reply #1 on: January 26, 2013, 12:06:52 PM »
Maybe there are other boxes in your area also sharing - thats what I get, too.

Rod
Rod

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32156
Re: 0 flights from my Radar Box
« Reply #2 on: January 26, 2013, 01:32:59 PM »
Mines is the same, I wouldnt bother with what it states.

Alan

AirNav 3D Development

  • AirNav Systems
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 258
Re: 0 flights from my Radar Box
« Reply #3 on: January 26, 2013, 04:52:47 PM »
Hi Vena,

You still need to have the RadarBox Windows software running (the software you use previously). This application is what communicates with the USB RadarBox unit. Can you confirm that you are running this software in the background and that it is detecting ADS-B flights?

One test you could try is open RadarBox software and RadarBox24 side-by-side and check to see if you are seeing both the same aircraft in the maps over your location. If you do see the same aircraft over your location and the feed count is still '0', please let me know ([email protected]). I am still working on this feature so there could be an issue in logging on the server-side. It also could mean that other RadarBoxes near your location are providing the same flight data.

Alan & Rod, When you click on the "stats" link next to your RadarBox id (in the accounts tab), does it open a statistics plot and show any data?

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32156
Re: 0 flights from my Radar Box
« Reply #4 on: January 26, 2013, 06:05:30 PM »
Yes it shows between 0 and 1 flight per hour.  Earlier to test I unticked the process hardware flights on my RB and 4 flights dropped of the map.  The stat was showing O at the time.

Alan

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8805
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: 0 flights from my Radar Box
« Reply #5 on: January 26, 2013, 06:30:58 PM »
Yes - mine's showing a daily peak of up to 2.4 over the last 4 days - that's a nice little feature!

Rod
Rod