anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Network Server - Update  (Read 103214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AirNav 3D Development

  • AirNav Systems
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 258
Re: Network Server - Update
« Reply #45 on: January 07, 2013, 07:44:12 PM »
Could those of you that have RadarBox3D please try again and tell me if you can now launch RB with the 3D enabled now? The "network data" is a different problem and I'm still looking into this issue. If you prefer, you can email me directly at [email protected] if you feel email is more convenient for you (I will post a summary here in this topic so nothing gets lost by communicating via email outside of the forum).

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33409
Re: Network Server - Update
« Reply #46 on: January 07, 2013, 07:51:39 PM »
Dev,

Ping response 74.55.96.226 but no network

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33409
Re: Network Server - Update
« Reply #47 on: January 07, 2013, 08:03:53 PM »
The 3D button is there while the programe opens up.  However it disappears when the map opens as there is no network connection so unable to launch

Alan

2E0FLP

  • Guest
Re: Network Server - Update
« Reply #48 on: January 07, 2013, 08:07:56 PM »
Just re-started RadarBox, no 3D

Cheers

Paul

AirNav 3D Development

  • AirNav Systems
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 258
Re: Network Server - Update
« Reply #49 on: January 07, 2013, 08:31:25 PM »
Thanks for testing Alan & Paul. The new server appears to have a different header response to all network requests and it's causing a problem on the client software. I am working to see if I can get the header to match what it was on the previous server. I may need you to try again shortly.

cool_1

  • New Member
  • *
  • Posts: 42
Re: Network Server - Update
« Reply #50 on: January 07, 2013, 08:57:49 PM »
Airnav 3D Dev,

I get the correct Ping response of 74.55.96.226, but no network.  I do however get the 3D button and it works OK.
Please reboot all your servers to fix this asap, as Im getting bored looking at a blank screen. 

Can I ask that you add 3D tumbleweed to the radarbox screen, when your network goes down in the future  ;-)

regards,
Jon

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: Network Server - Update
« Reply #51 on: January 07, 2013, 09:28:48 PM »
We have found out a configuration issue with the new server that could be the reason for these problems. We are investigating it at this time. More news to follow.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33409
Re: Network Server - Update
« Reply #52 on: January 07, 2013, 10:10:06 PM »
Network now back on line

Alan

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33409
Re: Network Server - Update
« Reply #53 on: January 07, 2013, 10:12:59 PM »
3D now workin as well

Alan

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: Network Server - Update
« Reply #54 on: January 07, 2013, 10:27:34 PM »
We are happy to start receiving positive feedback on this. Pls report to us any other problems you may be finding and we will be correcting them.

CYYZGUY

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1627
Re: Network Server - Update
« Reply #55 on: January 07, 2013, 10:33:21 PM »
Network back up and running here in Toronto Canada 17:30 EST

Good job!
2 Nm North from Canada's Busiest Airport CYYZ

DPD 1090 Mhz Antenna with LMR-400 Cable
Antenna 35 Feet (11 Meters) standing tall
Dedicated Airnav Station with 16 Gigs ram
Dedicated Radarbox24 Station with 16 Gigs ram
40" LED Monitor
40" LED Monitor
BCD996XT, BCT15X, BCT15X, BCT15 and BCD436 receiver

2E0FLP

  • Guest
Re: Network Server - Update
« Reply #56 on: January 07, 2013, 10:39:13 PM »
3D Now working here,

Cheers !

Paul

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: Network Server - Update
« Reply #57 on: January 08, 2013, 03:54:07 AM »
We are still experiencing some problems with a server application and to deug this we might need to bring the RadarBox network service up and down during the next 24 hours. We aplogize for this fact.

FACTflights

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 151
  • Amateur Radio is my hobby.
Re: Network Server - Update
« Reply #58 on: January 08, 2013, 08:03:17 AM »
Network working in Cape Town, 3D also working
John
ZS1AGH
We live under a rock:  Table Mountain

Icom IC 706 Mk II G; Icom IC 726; Icom IC T22E; Yaesu 290R; Alinco DJ-V5 
No HF antennae at the moment.

Frank

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
Re: Network Server - Update
« Reply #59 on: January 08, 2013, 09:05:19 AM »
@satbopper No, I do not have Network up, but do I really need a Network abo ? That's news to me... Still no 3D