AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Network Server - Update  (Read 97460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

flygfantast

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1006
Re: Network Server - Update
« Reply #285 on: February 17, 2013, 09:52:41 AM »
Quote from: YXUphoto
I have over 3400 blank photos now....not good!!

Is there a quick way I can get those photos back if I know what the REGes are?

Open Explorer, go to the Photo folder (located: \Radarbox\Data\Photo), change view into details. Then sort on the Size column, select all photos that are 1 KB, then delete them.

The correct photo will then populate the next time.

Niklas
Antenna: External WiMo GP-1090 (~10m over the ground)
Pre-amplifier: AS-1090 with AS-1090BT
Cable: Ecoflex-10 (10m+1m)
Location: Motala, Sweden, 250km from ESSA & ESGG
Nearest airports: 50km from ESSL & ESCF (military)
My photos: http://www.flickr.com/photos/flygfantast/

YXUphoto

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 195
    • YXUphoto
Re: Network Server - Update
« Reply #286 on: February 17, 2013, 07:37:35 PM »
Thanks Niklas.....Already did all the steps you suggested before you replied.  Was planning to get the photos a bit faster than waiting for re-download from server.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32248
Re: Network Server - Update
« Reply #287 on: February 17, 2013, 07:44:18 PM »
Clicking the populate button will download quicker than waiting to pick up the aircraft the next time.

Alan

EK01

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4835
Re: Network Server - Update
« Reply #288 on: February 18, 2013, 11:32:53 AM »
Just to say that the following problems would now appear to be rectified :

Proper thumbnails of aircraft and not blanks are being received.

The direct connection from clicking on the thumbnails to the planeplotters site is working. The actual aircraft picture may be different from the one being clicked but the aircraft shown is correct.

The direct connection to the forum via the forum tab is now working. (I haven't had that working for some time).

However, the quotes tab on the forum site is still not working.

Thanks for all the hard work in rectifying the problems.

photographer

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Network Server - Update
« Reply #289 on: February 18, 2013, 02:20:51 PM »
a friend told me that airnav is not allowed to get pictures from planespotters any more.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32248
Re: Network Server - Update
« Reply #290 on: February 18, 2013, 02:37:41 PM »
Well they are certainly still coming from that source. Although they seem to be coming from Airliners also which will make some people happy
« Last Edit: February 18, 2013, 02:39:43 PM by Runway 31 »

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Network Server - Update
« Reply #291 on: February 18, 2013, 04:50:27 PM »
Hi Alan

Clicking the populate button never refreshes my photo's.  Is there another step that I'm not aware of maybe?

Also, why are some pictures coming from Airliners.net and some from Planespotters.net?  I would like all my pictures to download from Airliners.net.  Can I do this?

[email protected]
« Last Edit: February 18, 2013, 04:56:26 PM by prbflight »

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32248
Re: Network Server - Update
« Reply #292 on: February 18, 2013, 04:59:40 PM »
Paul,

As after pressing the populate button The information pop up states "X aircraft updated.  Once all pending photos/aircraft information ....etc.  I was under the impression photos of aircraft were downloaed in a similar manner to the other info.

I populated yesterday after carrying out a deletion of the blanks as per Niklas and I have photos downloaded with yesterdays date which I assumed came from the populate as I dont have have photos showing on my screen.

Regarding your other query I wouldnt think there would be a way of choosing where your photos come from.

Alan
« Last Edit: February 18, 2013, 05:01:11 PM by Runway 31 »

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Network Server - Update
« Reply #293 on: February 18, 2013, 05:27:47 PM »
Hi Alan

I also deleted all my 1 kb photo blanks and yes they do populate properly now when the aircraft is contacted again so that is fixed.  I emptied all my photos hoping they would now start to populate from Airliners.net and some do but some still come from Planespotters.net.  As for the populate and waiting for a refresh well that has never worked.  Maybe someday.  Oh how I have patiently waited for an update all these years....

Also just to clarify I love the photo's from Planespotters.net but most domestic and regional aircraft on this side of the pond are not available or are so outdated from them.  Airliners.net is much better for us over here.

[email protected]

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32248
Re: Network Server - Update
« Reply #294 on: February 22, 2013, 02:37:29 PM »
The attachment problem should now be corrected

Alan