anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Network Server - Update  (Read 97506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lou

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
Re: Network Server - Update
« Reply #15 on: January 06, 2013, 09:23:28 PM »
No network for most of today so no ShipTrax, its running ok now, if only the two or four week rule was fact not fiction

Lou

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
Re: Network Server - Update
« Reply #16 on: January 07, 2013, 12:52:09 AM »
Still no weather or photo`s available

satbopper

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
    • www.radioham.nl
Re: Network Server - Update
« Reply #17 on: January 07, 2013, 06:33:50 AM »
no network at all in the Netherlands

FACTflights

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 151
  • Amateur Radio is my hobby.
Re: Network Server - Update
« Reply #18 on: January 07, 2013, 06:42:56 AM »
No network in Cape Town
John
ZS1AGH
We live under a rock:  Table Mountain

Icom IC 706 Mk II G; Icom IC 726; Icom IC T22E; Yaesu 290R; Alinco DJ-V5 
No HF antennae at the moment.

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Network Server - Update
« Reply #19 on: January 07, 2013, 08:37:47 AM »
Just to confirm the network server is online and working, if its not accessible from your location its due to the IP propogation. Try and flush your DNS or restart your machine and it should try and pick up the latest DNS entries your ISP has.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32252
Re: Network Server - Update
« Reply #20 on: January 07, 2013, 09:34:27 AM »
Is anyone actually getting network traffic.  I carried out a DNS flush yesterday and today and restart my machine each day and still no network here on the BT Internet around 30 hours after the change.

Alan

CYYZGUY

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1627
Re: Network Server - Update
« Reply #21 on: January 07, 2013, 10:14:58 AM »
Still nothing here in toronto canada either.  My network box is red with no connection.  5:10AM EST

regards,
2 Nm North from Canada's Busiest Airport CYYZ

DPD 1090 Mhz Antenna with LMR-400 Cable
Antenna 35 Feet (11 Meters) standing tall
Dedicated Airnav Station with 16 Gigs ram
Dedicated Radarbox24 Station with 16 Gigs ram
40" LED Monitor
40" LED Monitor
BCD996XT, BCT15X, BCT15X, BCT15 and BCD436 receiver

2E0FLP

  • Guest
Re: Network Server - Update
« Reply #22 on: January 07, 2013, 10:24:45 AM »
No 3D after just starting PC

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32252
Re: Network Server - Update
« Reply #23 on: January 07, 2013, 10:32:06 AM »
2E0FLP, are you getting the network, if not you wont get 3D

Alan

2E0FLP

  • Guest
Re: Network Server - Update
« Reply #24 on: January 07, 2013, 10:38:31 AM »
Alan

I don't subscribe to the network (paid enough already !) and I have been able to use 3d .

Cheers

Paul

Netcop

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
Re: Network Server - Update
« Reply #25 on: January 07, 2013, 10:45:50 AM »
No network in Moscow
Greetings from Russia, Moscow
20.54 nm NWN of UUDD

SW: ANRB v 3.13/ANRB v 4.03 3D, XP SP3
HW: SkyCentre Quad Core PC for 24/7 operation
Antenna: outside SSE 1090SJ mk2
Amp: Wimo AS-1090
Cable: Draka NK Cables RFF 1/2'-50
RadarBox24 station: Netcop

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32252
Re: Network Server - Update
« Reply #26 on: January 07, 2013, 10:46:25 AM »
Paul,

Are you normally able to get 3D without an internet connection.  I can't as the software is unable to access the server so dont get the option for 3D, same as with no Airnav network.

Alan

2E0FLP

  • Guest
Re: Network Server - Update
« Reply #27 on: January 07, 2013, 10:58:40 AM »
Alan

No internet access, no 3D ! It's a pain ! My internet access is fine.

Cheers

Paul

Chris11

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1052
Re: Network Server - Update
« Reply #28 on: January 07, 2013, 11:01:48 AM »
So = the issue is not one of propagation of the DNS

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32252
Re: Network Server - Update
« Reply #29 on: January 07, 2013, 11:03:48 AM »
So unless the network server is working you wont get 3D whether you subscribe to the network or not.

Alan