AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Radarbox24 Never working  (Read 3921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zarni52

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Radarbox24 Never working
« on: January 03, 2013, 04:05:35 AM »
I can not get it to work right. It loads the map and then sits there with a "Intializing" message below the facebook and twitter links. I let it sit for over a hour with no change. Back on 12/21/12, after days of nothing, I texted support and got the server down answer. I've been trying every couple days to no avail.
Any ideas???

AirNav 3D Development

  • AirNav Systems
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 258
Re: Radarbox24 Never working
« Reply #1 on: January 03, 2013, 05:14:05 AM »
Hi zarni52,

What browser (type and version number) are you using to access RadarBox24? We have seen similar problems with Internet Explorer when it is set to "compatibility mode". If you are using I.E. for your browser, please check to make sure that you are not in "compatibility mode".

To turn off compatibility mode in I.E. do the following:
a.     Open internet explorer.
b.     Click on Alt key on the keyboard. Now click on Tools in menu bar.
c.     Select Compatibility View Settings.
d.     Remove the check mark for Display all websites in Compatibility View and close the Compatibility View Settings window.

zarni52

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Radarbox24 Never working
« Reply #2 on: January 03, 2013, 06:30:41 AM »
I'm running IE9. Ver. 9.0.8112.16421. 
I checked the compatability settings and it's off. Thanks for the idea though.

AirNav 3D Development

  • AirNav Systems
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 258
Re: Radarbox24 Never working
« Reply #3 on: January 03, 2013, 08:14:44 PM »
zarni52,

Can you try running RB24 in a different web browser (try either Firefox or Chrome or Opera) on the same computer and see if you get the same problem? This will help determine whether the problem is within your IE or if it's a bigger network/firewall issue. Please report what happens.