AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: filter on start-up  (Read 1752 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vonsmalhausen

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 733
filter on start-up
« on: August 23, 2012, 01:14:50 PM »
can somebody tell me what the filter setting is on RB start-up ?
i mean, when i click on let's say "altitude" in the list to display them by altitude, i never can set it back to what it displayed on start-up

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: filter on start-up
« Reply #1 on: August 23, 2012, 01:17:15 PM »
The "Show All" button turns off the filters you have applied.

vonsmalhausen

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 733
Re: filter on start-up
« Reply #2 on: August 23, 2012, 01:37:57 PM »
thanks for the quick reply
never thought it would be that simple :-)