AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: help! - i'm having problem with ANRB set up  (Read 2665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hungerford1

  • New Member
  • *
  • Posts: 20
help! - i'm having problem with ANRB set up
« on: September 17, 2012, 12:52:00 PM »
hi i have installed radarbox 3.13 on vista 32 but when i run the software and start the program ,only the green light on the hardware shows and on the screen it shows connected, i recently re-installed windows on my pc and it ran before that, i installed the software then when install was complete i plugged in the hardware and installed the provided drivers as i read in the instructions, can anybody help me with this as its driving me insane as i maybe missing something simple.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32387
Re: help! - i'm having problem with ANRB set up
« Reply #1 on: September 17, 2012, 12:56:44 PM »
Which drivers do you refer to, the required ones come in the software for 32bit so you shouldnt need to install any others?

hungerford1

  • New Member
  • *
  • Posts: 20
Re: help! - i'm having problem with ANRB set up
« Reply #2 on: September 17, 2012, 01:07:54 PM »
those are the ones i installed.

hungerford1

  • New Member
  • *
  • Posts: 20
Re: help! - i'm having problem with ANRB set up
« Reply #3 on: September 17, 2012, 01:11:57 PM »
by the way if it helps the blue light flashes when my pc is on sleep mode.