AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Callsign to airline  (Read 5172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anorak

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
  • support The Devon Air Ambulance Trust
Callsign to airline
« on: July 26, 2011, 09:42:14 AM »
What would the best way to add the callsign to the airline be please?  EG; flybe/jersey
Thanks,  Dave.
Dave. Exmoor, North Devon.

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9128
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Callsign to airline
« Reply #1 on: July 27, 2011, 01:50:35 AM »
Email the pilots and ask nicely ;-)

Rod
Rod

anorak

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
  • support The Devon Air Ambulance Trust
Re: Callsign to airline
« Reply #2 on: July 27, 2011, 06:36:17 AM »
and I bet you have a list,  :-))


Dave. Exmoor, North Devon.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Callsign to airline
« Reply #3 on: July 27, 2011, 07:05:55 AM »
If you're saying you want Flybe aircraft to display as Flybe/Jersey, then you could update each of their aircraft in Database Explorer, changing the field AC to read Flybe/Jersey.

I've done something similar for Loganair and Flybe:
« Last Edit: July 27, 2011, 07:10:29 AM by tarbat »

anorak

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
  • support The Devon Air Ambulance Trust
Re: Callsign to airline
« Reply #4 on: July 27, 2011, 07:09:54 AM »
That`s alot of aircraft, could it be attached to the airline logo for instance?
Dave. Exmoor, North Devon.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Callsign to airline
« Reply #5 on: July 27, 2011, 07:13:10 AM »
That`s alot of aircraft, could it be attached to the airline logo for instance?

I guess it could.  Why not try it?

It took me less than a minute to change the database for all my Loganair/Flybe aircraft (using paste CTRL-V).

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9128
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Callsign to airline
« Reply #6 on: July 27, 2011, 02:54:04 PM »
Ah - I see what you mean - I though you were talking about aircraft that don't transmit Flight IDs.

It would be a good idea to add that in the Future versions suggestions thread - should only be a relatively simple addition to the Airlines table.

Rod
Rod