AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: NETWORK  (Read 6117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

John Racars

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 801
Re: NETWORK
« Reply #15 on: May 04, 2011, 06:41:46 PM »
Number of "Processing requests" was never so highwith me as it is now at the moment. 328..... never saw that high number. Must be a verry big Internet/Network problem.
Best Regards from the Netherlands, John Racars
13 NM East of EHAM
-
ANRB:
Version: 3D - 5.00.072
Antenna: outside WiMo GP-1090 (with ECOFLEX 10 cableconnection)
PC: Windows 7 SP 1 - 64 bit
-
RadarBox24 station: EHAM4

John Racars

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 801
Re: NETWORK
« Reply #16 on: May 04, 2011, 06:46:59 PM »
The network is usualluy pretty stable

I am verry sorry to say but I don't think so. Overhere it looks totally out of order at this moment.
Best Regards from the Netherlands, John Racars
13 NM East of EHAM
-
ANRB:
Version: 3D - 5.00.072
Antenna: outside WiMo GP-1090 (with ECOFLEX 10 cableconnection)
PC: Windows 7 SP 1 - 64 bit
-
RadarBox24 station: EHAM4

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4125
Re: NETWORK
« Reply #17 on: May 04, 2011, 07:00:47 PM »
John,

I think you misunderstood what we said :) Obviously its down at the moment that's why we are investigating, we were just telling a customer not to worry and its not usually like this.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

John Racars

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 801
Re: NETWORK
« Reply #18 on: May 04, 2011, 07:26:09 PM »
OK Support,

sorry for the misunderstanding.

It was not my intention to criticize you.

Kind Regards,

Hans
Best Regards from the Netherlands, John Racars
13 NM East of EHAM
-
ANRB:
Version: 3D - 5.00.072
Antenna: outside WiMo GP-1090 (with ECOFLEX 10 cableconnection)
PC: Windows 7 SP 1 - 64 bit
-
RadarBox24 station: EHAM4

MW0CVW

  • Guest
Re: NETWORK
« Reply #19 on: May 04, 2011, 09:43:34 PM »
Support,

3D was working again around 7pm local time,just back at the PC and noted a script error was displayed (Google earth) and cannot select 3D option.

Could this be a server problem ?.

Kind Regards

Paul Mw0cvw

EGGP/EGNR

GreekSpy2001

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 692
    • Graham's Aircraft Photos
Re: NETWORK
« Reply #20 on: May 04, 2011, 09:46:30 PM »
I haven't recieved an Alert email since 1937 BST this evening.   Is this connected?

Graham

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4125
Re: NETWORK
« Reply #21 on: May 04, 2011, 10:04:30 PM »
It is affecting other services at the moment, we are doing our best to resolve this as soon as possible.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

MW0CVW

  • Guest
Re: NETWORK
« Reply #22 on: May 04, 2011, 10:06:41 PM »
Support,

fully understand and thanks for the update,much appreciated

Regards

Paul mw0cvw

EGGP/EGNR

Pat_UK

  • New Member
  • *
  • Posts: 10
Re: NETWORK
« Reply #23 on: May 04, 2011, 10:07:08 PM »
My first day online with it too, maybe it's my fault, the extra bandwith was just too much

Oh well tomorrows another day, maybe all will be well again, if not i'm sure everyone will get a days extension to thier subscriptions to make up for the days outage. lol

:)

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: NETWORK
« Reply #24 on: May 05, 2011, 04:48:27 AM »
All is stable and working again. One of the tables got corrupt and it took some time to correct the problem. Anyway it is back at work again.