anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: In My Flights but not plotting on map  (Read 22155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31907
Re: In My Flights but not plotting on map
« Reply #60 on: February 25, 2011, 03:38:20 PM »
Do the aircraft on the list panel have a globe between tracked and status?.  This indicates that they are equipped and should show.  If the dont have the globe they wont show on the map and it wont matter the age of the aircraft.

Alan

chewycanes

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 711
Re: In My Flights but not plotting on map
« Reply #61 on: February 25, 2011, 03:46:13 PM »
Bounty

I don't know exactly what commercial traffic you get but i live near Gatwick and things like Flybe prop a/c don't give full modeS so they never show up on the map. Also many bizjets and light a/c are normally not full modeS.

Brian

Bounty

  • New Member
  • *
  • Posts: 21
    • Jerry's Radio & Weather pages
Re: In My Flights but not plotting on map
« Reply #62 on: February 25, 2011, 06:18:03 PM »
Thanks guys, that makes sense

Bounty

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31907
Re: In My Flights but not plotting on map
« Reply #63 on: February 25, 2011, 06:30:15 PM »
If you want to see non-ADSB traffic at this time you will need something like planeplotter.

Alan