AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: NEW USER NEED'S HELP  (Read 1503 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SWLRADIO

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
NEW USER NEED'S HELP
« on: August 26, 2010, 10:07:20 PM »
I purchased a new AirNav RadarBox PRO today and I just can’t seem to get it to work. I have followed the instructions to the latter, but still no joy.

I have noticed that the software is dated 2009

The power light is on, but the two other lights only illuminate for approximately 0.5 of a second, whenever I plug the USB lead in and then they shut down.

I’m running A lap-top and the OS is Windows 7 64 bit

Any help would be very much appreciated, as I’m extremely disappointed and I have been looking forward to this purchase for quite sometime!!

Regards
Gerry

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: NEW USER NEED'S HELP
« Reply #1 on: August 26, 2010, 10:32:40 PM »
As your using a 64bit Operating System you need to download the 64bit drivers from:

http://www.airnavsystems.com/RadarBox/support.html

Also the Pro version on that page is the latest version.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

SWLRADIO

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: NEW USER NEED'S HELP
« Reply #2 on: August 27, 2010, 07:14:32 AM »
Thank's Air Nav Support

All working fine.

Much appreciated

Gerry