AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Software problems radarbox 3.13  (Read 19564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8818
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #15 on: May 30, 2010, 04:24:46 PM »
I have just tried the same thing - it worked fine until I changed the size of the MyLog window with no space above the lower grid - now I've got the same problem as you, Aerotower!

It's all your fault! :-))

Rod
Rod

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8818
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #16 on: May 30, 2010, 04:42:30 PM »
No - nothing I can do to get the top grid back again!

I've got a horrible feeling that a re-install might be required here.

Maybe Support can help, in the meantime I recommend that trying this at home is not for the faint-hearted!

Rod
Rod

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #17 on: May 30, 2010, 04:54:34 PM »
Maybe a Vista problem?

I'm running XP.

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8818
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #18 on: May 30, 2010, 04:56:57 PM »
I'm running XP SP3 myself. I just closed 4.03 and ran 3.13 and the problem is continuing there, so this looks as if it might be something in the registry - I don't think anything else can affect both installations.

Rod
Rod

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #19 on: May 30, 2010, 05:07:34 PM »
I´m running win7 and i have re-install the software and nothing.

Sorry Rod :(

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #20 on: May 30, 2010, 05:09:40 PM »
In fact, I'm using V4.03 - the 3D software, but in 2D mode.

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #21 on: May 30, 2010, 05:13:08 PM »
The only thing I can see changing in the Registry after changing the MyLog split is:

DISCLite3VtGrid1Height

Could be completely wrong here though.  Mine says 214 at the moment.

Edit:  OK, pretty sure about this now.  Restarted RB, changed the size of the split, shut down RB and checked the Registry entry - now it's 65.

Screenshot to follow :-)
« Last Edit: May 30, 2010, 05:20:07 PM by Allocator »

orkney

  • Database Updater Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1550
    • orkney radarbox screenshot
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #22 on: May 30, 2010, 05:19:15 PM »
hello

here is the registry entry of DISCLite3VtGrid1Height for   our "good" log settings.

Andrew

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8818
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #23 on: May 30, 2010, 05:27:27 PM »
Result!

Well done Allocator and Orkney - problem solved! My entry was reading 0 - changed it to a positive number and now I'm back to normal.

Message to all users - DON'T reduce the top grid in MyLog to 0 height and then change the window size - unless you enjoy playing with the registry.

Phew!

Rod
Rod

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #24 on: May 30, 2010, 05:29:35 PM »
So, I'd suggest the following solution:

- Close RB (RB writes the value of DISCLite3VtGrid1Height to the Registry at shutdown - and reads it at startup)

- Run regedit

- Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/AirNav Systems/ANRB/1/General

- Change the value of DISCLite3VtGrid1Height to 250

- Restart RB


RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8818
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #25 on: May 30, 2010, 05:32:54 PM »
Exactly what I dd, Allocator. And send Support a note about this bug for fixing in the next release.

Rod
Rod

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #26 on: May 30, 2010, 05:39:37 PM »
Many thanks Allocator and Andrew!!!

That's solved the problem!!!

One more for the manual!!!

Best Regards

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #27 on: May 30, 2010, 05:45:42 PM »
Thanks guys, we will be noting that.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

LSZS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #28 on: June 10, 2010, 08:48:06 PM »
This evening i found this flight operated by 2 different aircraft.
It's an error coming from the past versions

Regards
Engadin Airport auf 1707m / 5600ft. Europas höchstgelegener Flughafen
http://www.flickr.com/photos/stefanobazzi/

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
Re: Software problems radarbox 3.13
« Reply #29 on: June 14, 2010, 11:22:23 PM »
Good night!

Guys have a serious problem when closing the software radarbox (closes completely) when switch back on all my flights for the day of mylog disappeared from the list. And do not know why he was working so well ....

I need help also from AirNav

Thanks

Look at the examples of this plane BAW (which I lose :( )

and see the time in software
« Last Edit: June 15, 2010, 01:04:18 AM by Aerotower »