AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr  (Read 6637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #15 on: March 01, 2010, 06:44:53 PM »
if you want i give you acces to my computer ?

beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #16 on: March 01, 2010, 10:10:52 PM »
I am still awaiting a response from the team support
it is now 6 days.

I wait my money back

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #17 on: March 01, 2010, 10:24:33 PM »
Sir,

We have been responding to you for days and on the forum so we don't understand how you awaiting our response. You have also confirmed it works perfectly fine on your first PC but your second one it doesn't. This is what we are trying to get to the bottom of.

Unfortunately the language barrier here is causing issues. We deleted your last post as only posts in English are allowed on the forum as that's what we understand.

Our support team will get back to you with more methods to try.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #18 on: March 01, 2010, 10:34:29 PM »
I do not have a single pc
the previous PC is off
RB I installed a new pc that I bought
you understand?
yet it is simple

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #19 on: March 02, 2010, 01:04:13 PM »
Still having trouble understanding you here - want to help but you posts are confusing.

-I do not have a single pc - you have more than one PC?

- the previous PC is off - the PC that worked OK with RB3D is no longer working?

- RB I installed a new pc that I bought - your new PC has Windows 7, and RB V4.03 works OK is 2D but not 3D - is this correct?

So, another question:

- Can you see Network traffic when using 2D?


beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #20 on: March 02, 2010, 08:28:53 PM »
Still having trouble understanding you here - want to help but you posts are
confusing.

-I do not have a single pc - you have more than one PC?

only ONE

- the previous PC is off - the PC that worked OK with RB3D is no longer
working?

yes finish

- RB I installed a new pc that I bought - your new PC has Windows 7, and RB
V4.03 works OK is 2D but not 3D - is this correct?

yes correct

So, another question:

- Can you see Network traffic when using 2D?

yes no problem 2D work correctly

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #21 on: March 02, 2010, 10:28:02 PM »
See this from AirNav 3D Development:

Quote
We also have a limit of two different PCs per 3D user account. This allows each user to install on a desktop and a laptop using the same username/password. If the user upgrades their PC or there are any other special requests for a reset of these PCs, support will be able to help on a user-by-user basis.

Are you sure that this is only the second time you have installed 3D and not the 3rd time?

vonsmalhausen

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 731
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #22 on: March 03, 2010, 10:34:48 AM »
it seems i have a simmilar problem as Beaurepaire, had 3D running well on a laptop and my "old" desktop, but just a few days ago bought me a new, much more powerfull PC with a marvelous 26'' widescreen, ...... NO 3D vieuw, real-time network runs fine, so not a internet/username problem.
if i get the above quote from Allocater right, i should get rid of my account on the "old" PC, to come from 3 to 2 3D accounts, now, how i do that ?
( i had no 3 stations running at the same time, so turning off 1 PC is not doing the trick )

beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #23 on: March 03, 2010, 11:35:47 AM »
yes I am sure !

thks

beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #24 on: March 05, 2010, 05:59:54 PM »
has this day I still have nothing that works
thank you AirNav

beaurepaire

  • New Member
  • *
  • Posts: 22
Re: windows 7 64 bits Grrrrrrrrrrrrrrr
« Reply #25 on: March 06, 2010, 11:27:42 AM »
HELLO DALLAN,

thank you for your intervention without you it would have been difficult.
support team would have been more attentive to my messages.

The problem was much server AirNav I hope he will consider for future users.
everything works properly now
thank you very much again for your availability.

BEST REGARDS

LAURENT