AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments  (Read 80561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« on: December 09, 2009, 11:25:53 PM »
All comments regarding the release of AirNav RadarBox 2010 Non-Beta should be placed on this thread. Again a special thank you to all the beta testing team.

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #1 on: December 10, 2009, 12:04:54 AM »
Hi, this problem has been resolved in this final version, see date? (see attachment)

Fenris

  • Guest
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #2 on: December 10, 2009, 12:16:50 AM »
I would not expect it to be if you saw it while running 3.13 beta, the lack of change of version number should indicate that the code did not change.

Good to see it released Airnav, I think everyone will find it a significant improvement over 2.01 if they are still running that.

I'm sure that bug fixes will appear in future, but you have to put a stake in the ground somewhere.

73TORANA!

  • New Member
  • *
  • Posts: 42
version 3.13
« Reply #3 on: December 10, 2009, 01:55:24 AM »
So far so good but it still doesnt remember color changes.

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
Re: version 3.13
« Reply #4 on: December 10, 2009, 01:57:43 AM »

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8818
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: version 3.13
« Reply #5 on: December 10, 2009, 02:05:53 AM »
You're right, 73TORANA!, but if you export your colour scheme as Default.mcl AND as Real Radar.mcl, the problem goes away. One day they'll fix it ... possibly ;-)

Rod
Rod

73TORANA!

  • New Member
  • *
  • Posts: 42
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #6 on: December 10, 2009, 02:32:14 AM »
Hey thanks  Rod I'll give It a try.

Levery

  • New Member
  • *
  • Posts: 35
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #7 on: December 10, 2009, 04:51:47 AM »
Hi everyone,

I did a full install of ANRB 2010 -3.13 on my LP - os Vista, had a few hickups along the way too, but everything is working fine now. Just one problem, i tried to copy/past and cut/past my old database but it just does not overright the new one, i noticed that this new database has a few new entries added to it, so am wondering if this is what is causing my grief, really don't want to type all that info again, is there any other way that i can import my old info into this new database?


Larry

Curacao N.A. 
Located 10 km SE Hato Airport (TNCC)

daelight

  • New Member
  • *
  • Posts: 30
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #8 on: December 10, 2009, 10:20:07 AM »
Can I be the first to convey very positive results from using this version. Even from 3.08 the most striking change has been the opening up of an area to the west of me and for which I never could work out why I was getting such poor reception. In some cases I am seeing small increase in coverage, its most welcome.

I would seem from the changelog that there was some kind of 'blindspot'  but can report in this case at least it is resolved.

Thank you

leading light

  • New Member
  • *
  • Posts: 14
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #9 on: December 10, 2009, 10:56:18 AM »
I have endeavoured to install using the upgrade from V3.xx and I get the message 'the application failed to start because rb.dll was not found'.
I am currently running 3.06 beta
 
Do I therefore have to do a full install and will it overwrite my data eg photos and log?

Thanks LL

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #10 on: December 10, 2009, 10:59:01 AM »
If your doing the upgrade using the exe file. You need to place the exe manually in your RadarBox 3.06 folder.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

leading light

  • New Member
  • *
  • Posts: 14
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #11 on: December 10, 2009, 11:05:39 AM »
Air Nav thanks for the prompt reply.

Excuse my ignorance if I had read it properly the Manual bit should have given me the clue.

Thanks again

Embarrassed LL

westie v8

  • New Member
  • *
  • Posts: 36
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #12 on: December 10, 2009, 11:30:00 AM »
i updated from 2.10 to 3.13 this morning and i lost my network live ( which i have 6 months left)now says i have a 5 min delay and my polar diagram is now half size...any ideas

Tailwinds

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 172
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #13 on: December 10, 2009, 11:30:58 AM »
I'm still using the Airnav 2009 version 2.0. Do I just download the version 2 upgrade which brings it up to date? No need for me to download the full install of 3.13? Just checking, thanks.
Warning!!! Airnav RadarBox is extremely addictive!

johnacoles

  • New Member
  • *
  • Posts: 9
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2010 - 3.13 - Comments
« Reply #14 on: December 10, 2009, 11:44:11 AM »
Westie v8, I have the same problem (my system says i have a 5 min delay as well) - very annoying as i pay monthly!

John Coles