anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released  (Read 29281 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marcdeklerk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 205
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #15 on: December 05, 2009, 02:00:33 PM »
All working well this side thanks

YXUphoto

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 195
    • YXUphoto
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #16 on: December 05, 2009, 03:15:44 PM »
Question.  Why does RB keep overwriting my NavData with "Tie-up extracted from Country Sequence" if I already have the right info in my DB?  Wish there was a way to somehow LOCK certain codes so they don't get modified wrongly by the network update.

Boeing 737

  • New Member
  • *
  • Posts: 6
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #17 on: December 05, 2009, 04:03:48 PM »
No problems running Beta V3.13 with Planeplotter here.

I've just 'rediscovered' Planeplotter, so it's on all the time at the moment :-)  Are you running the latest version of PlanePlotter?

Yes, 5.4.4.3 (Registered).

I have been out for a couple of hours, and it didn't crash whilst I was away, but as soon as I am back it crashed. I will reboot the PC to see if that helps.

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #18 on: December 05, 2009, 04:12:02 PM »
What have you got set in Options?  These are my settings:

freqhopping

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 132
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #19 on: December 05, 2009, 04:28:48 PM »
Question.  Why does RB keep overwriting my NavData with "Tie-up extracted from Country Sequence" if I already have the right info in my DB?  Wish there was a way to somehow LOCK certain codes so they don't get modified wrongly by the network update.

Do you have anything in the photographer and link fields?  I've put an 'x' in all mine and that seems to stop it.

viking9

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 823
    • Aircraft Photography
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #20 on: December 05, 2009, 04:57:31 PM »
Allocator,

Recommended setting for Mode S source is SBS1/RBv3 tcp.

Tom

Tom
Bury St Edmunds, Suffolk UK
15 miles SE of EGUN
32 miles SE of MAM > DIKAS track
http://www.viking9.co.uk

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #21 on: December 05, 2009, 05:06:57 PM »
Thanks Tom, I'll give that a go - just too many options to choose from - lol

Very impressed with how MLAT has developed since I tried it last.

viking9

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 823
    • Aircraft Photography
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #22 on: December 05, 2009, 05:14:04 PM »
Thanks Tom, I'll give that a go - just too many options to choose from - lol

Very impressed with how MLAT has developed since I tried it last.

It is certainly very impressive now. What we need now is mlat tracking of multiple tagets :o)

I could not get mlat to operate on my laptop with a Vodafone mobile broadband dongle. I fitted a new '3' dongle today and it worked straight off.  I can't wait to take it to Mildenhall now.

Tom
Tom
Bury St Edmunds, Suffolk UK
15 miles SE of EGUN
32 miles SE of MAM > DIKAS track
http://www.viking9.co.uk

abrad41

  • Guest
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #23 on: December 05, 2009, 05:34:14 PM »
Tom

I will be watching you up there...........lol

Andy

viking9

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 823
    • Aircraft Photography
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #24 on: December 05, 2009, 05:40:49 PM »
Hi Andy,

I'll have to put a flag on my car so you can pick me out :o)

Tom
Tom
Bury St Edmunds, Suffolk UK
15 miles SE of EGUN
32 miles SE of MAM > DIKAS track
http://www.viking9.co.uk

Fenris

  • Guest
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #25 on: December 05, 2009, 07:49:24 PM »
Yes, the problem with mobile broadband is that you're stuck with the operator's policy on whether the pass all incoming ports and all traffic types through to the subscriber. 3 do, but it seems no one else does.

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #26 on: December 05, 2009, 07:56:47 PM »
I use my Orange 3G Broadband Dongle with PP and MLAT without any problems - as a subscription option rather than a Master User, as I really can't be bothered to run my SBS-1 as well as the RB.

viking9

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 823
    • Aircraft Photography
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #27 on: December 05, 2009, 09:25:13 PM »
Allocator,

You mean you are a Master User. The other option is Ground Station where you are one of the SBS-1 users contributing data to mulilateration.

I'd like to be a Ground Station as the number of those is small in this area. Do you wan to sell your SBS?

Tom
Tom
Bury St Edmunds, Suffolk UK
15 miles SE of EGUN
32 miles SE of MAM > DIKAS track
http://www.viking9.co.uk

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #28 on: December 05, 2009, 10:06:57 PM »
Oh, OK - whatever I am, I'm paying to see the MLAT data rather than contributing it.

I'll keep my SBS-1 in the forlorn hope that one day I'll get the MapModeS data that Kinetic promised when I purchased it.

viking9

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 823
    • Aircraft Photography
Re: AirNav RadarBox 2010 - 3.13 Beta - Released
« Reply #29 on: December 05, 2009, 10:22:38 PM »
Looks like I'll have to wait for another one or get an Aurora.
Tom
Bury St Edmunds, Suffolk UK
15 miles SE of EGUN
32 miles SE of MAM > DIKAS track
http://www.viking9.co.uk