AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: V3.09 (non-beta) Ready  (Read 16776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
V3.09 (non-beta) Ready
« on: November 17, 2009, 01:14:15 AM »
We have V3.1 fully available for download now.
This intends to be a non-beta version (we want to release it to the public this week).

Changes:
- Application name changed to "AirNav RadarBox 2010 3.1"
- Real-time 30003 Output port for everyone

Download the full installation from:
(pls do install it and test it, not only testing the exe):
http://www.airnavsystems.com/download/anrb/ANRB310Setup.exe

Upgrade (from V2.xx or V3.xx to V3.1):
http://www.airnavsystems.com/download/anrb/ANRBUpgradeto310.exe
« Last Edit: November 17, 2009, 03:29:27 AM by AirNav Development »

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #1 on: November 17, 2009, 05:09:45 AM »
ARRrrr! I downloaded 3.09 earlier and just got home and installed it.

fwiw - I'm still getting the ACARS error when I try to connect more than once.



shall download 3.1 and try again.....


pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #2 on: November 17, 2009, 05:41:29 AM »
ok - no surprise I guess, the ACARS connect error is still there....

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #3 on: November 17, 2009, 09:57:26 AM »
All running okay here.   Real-time aircraft displaying in Planeplotter and MilModeSLogger okay.

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #4 on: November 17, 2009, 10:05:42 AM »
Only had a very short time to download and install this before I left for work this morning.  Install to new clean directory was straightforward and the program ran as advertised.  Copied my Outline and Color files from the old directory to the new one, otherwise I'm running a 100% as downloaded V3.09.

I'll look at this version in more detail tonight.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #5 on: November 17, 2009, 10:08:17 AM »
There is a problem with the port 30003 output.  The date/timestamps are wrong.

MSG,3,0,0,400F0B,0,2009/11/17,10:06:18.056,2009/11/17,10:11:18.056,,39000,,,54.7512,-3.9470,,,,,,

The first date/time is correct, but the second one is 5 minutes in the future.
« Last Edit: November 17, 2009, 10:10:32 AM by tarbat »

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #6 on: November 17, 2009, 01:37:49 PM »
tarbat, are you seeing any Flight ID's coming through port 30003?

I'm displaying the RB OK in Planeplotter, but not getting any Flight ID's even with the appropriate PP options box ticked.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #7 on: November 17, 2009, 01:47:04 PM »
I'm seeing Flight IDs okay in Planerplotter.



Make sure you've ticked "SBS1 / RBv3 tcp" as input.
« Last Edit: November 17, 2009, 01:49:19 PM by tarbat »

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #8 on: November 17, 2009, 01:47:22 PM »
We have made the required changes for port 30003 to be real-time so it is possible we have minor problems with it. Pls try to analyze it in detail today and we will correct everything at around 9 PM BST.

GlynH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 612
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #9 on: November 17, 2009, 01:55:20 PM »
Just installed the complete 2010 into a new directory so its early days yet...

I will ignore the sleepy pointer issue all over the menus as I seem to be the only one in the World who suffers from this but I do see another age-old problem of the Map Menu General Signs settings not mirroring the Quick Launch Map Settings again.

For example Map/General Signs/States defaults to showing all of these highlighted and a quick look at the Quick launch Map icon shows them all highlighted also.

However if I deselect States for example via the Quick Launch Map icon the now deselected change is not reflected if I access the same settings from the Map Menu/General Settings/States.

In fact it takes me two tries to deselect this option from the Menu and once selected again this change does not show when I access the Quick Launch Map icon where one click will turn it back on there but not when I look via the Map Menu.

This also seems to affect everything in the General Signs menu such as Highways/Interstates, Major Roads, Regional Roads, County Boundaries, Urban Areas, Cities, Elevation/Sea Depth but not Day/Night Shadow.

It does not seem to affect the entries in the Aviation Signs Menu for example...just General Signs.

Anyone else seen this?

This always seems to creep back in when a new revision is released and makes me wonder what else may be finding its way back in also?

Regards,
-=Glyn=-

GlynH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 612
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #10 on: November 17, 2009, 02:17:35 PM »
ARRrrr! I downloaded 3.09 earlier and just got home and installed it.

fwiw - I'm still getting the ACARS error when I try to connect more than once.



shall download 3.1 and try again.....



I have never seen this problem here on any version of ANRB although that's not to say I have tried them all!

I can run ANRB, then run WiNRADiO, then run ANAD and watch the messages come in.

I then go into my already running ANRB and tick the Connect to ACARS Decoder box and the received messages start to come into ANRB..

I do however have other issues with ANAD but this is not the time or place...

I know that might be of little consolation to you...

Kind regards,
-=Glyn=-

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #11 on: November 17, 2009, 02:36:36 PM »
I'm seeing Flight IDs okay in Planerplotter.



Make sure you've ticked "SBS1 / RBv3 tcp" as input.

Thanks tarbat - only had a quick look at this at lunchtime so it's probably a 'switch pigs' on my part.  I'll have more time to play tonight.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #12 on: November 17, 2009, 03:13:00 PM »
Anyone else seen this?

Glyn, I'm seeing exactly the same issue here as well with the map icons.  Not a showstopper in my book, but it is worrying when old bugs re-appear in a new version.

abrad41

  • Guest
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #13 on: November 17, 2009, 07:01:22 PM »
Hi

Seems to be running ok this end, tarbat/Allocator can you see my flight ID in planeplotter = Norfolk area, share code gX

Thanks

Andy

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: V3.09 (non-beta) Ready
« Reply #14 on: November 17, 2009, 07:30:48 PM »
I can see jk and ay but not gx