AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: network down  (Read 42594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roadrunner

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 600
  • Aviation enthusiast since school visit to Heathrow
Re: network down
« Reply #15 on: November 06, 2009, 02:09:11 PM »
spoke too soon - gone again

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: network down
« Reply #16 on: November 06, 2009, 02:16:10 PM »
We are working on it. Could be up and down during the next 2 to3 hours (but we hope not).

Storm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
    • KuwaitStorm
Re: network down
« Reply #17 on: November 06, 2009, 03:35:12 PM »
Still down for me.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: network down
« Reply #18 on: November 06, 2009, 04:03:46 PM »
We are making some changes to the server so the network might become unstable during the next few hours. Our apologies for this.

darkskies74

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
  • AOR 8000. Station EXTSHA196235
Re: network down
« Reply #19 on: November 06, 2009, 04:57:00 PM »
Lost my network again, airnav live flight tracker been hit & miss today as well
Was 32 NM SSW of YPPH.......where the sun shines.
Previously 31NM NNW of EGCC....where it didn't shine!
Now back near EGCC, Oh, how I miss the sun!!!

Fenris

  • Guest
Re: network down
« Reply #20 on: November 06, 2009, 06:26:21 PM »
While it's a bit annoying when this sort of thing happens, it's the sort of thing that does occur occasionally in the world of networking.

Just chill out a bit folks and wait for the packets to start flowing again :)

AIRNAVan

  • New Member
  • *
  • Posts: 17
Re: network down
« Reply #21 on: November 06, 2009, 06:50:13 PM »
I'm able to connect to the network after starting up but then it drops out ,also the update rate is at 30 seconds not 20 secs.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: network down
« Reply #22 on: November 07, 2009, 03:51:33 AM »
Althought the outage problem will be less frequent we will, during this week, develop a new solution so the server performs better in extreme conditions. Until then it is possible for the network to have some small outages. We do apologize for this and will do our best to expedite this work.

Roland28

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 77
Re: network down
« Reply #23 on: November 07, 2009, 11:33:57 AM »
Last night, I was thinking that there was a problem with my account with online flights delayed by 5 mins.

This morning, there are no network flights showing.

Silver Doctor

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: network down
« Reply #24 on: November 07, 2009, 12:38:51 PM »
Network down here too. Also, any word of a new driver for 64 bit Vista?
Is it a bird, is it a plane...nooooo its the silver doctor!

Longhorn

  • New Member
  • *
  • Posts: 21
Re: network down
« Reply #25 on: November 07, 2009, 01:11:28 PM »
Also down here......Washington DC area
AIR NAV RADAR BOX
BCD996XT
BCD396XT
ICOM IC-R2500
ICOM IC-R75
D130 - VHF/UHF ANTENNA-PREAMPED
75FT LONG WIRE-HF ANTENNA

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: network down
« Reply #26 on: November 07, 2009, 01:36:22 PM »
The network is and will be very unstable during the next 48 hours while we perform checks to try to correct the problems our central server is having.

speedbird

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: network down
« Reply #27 on: November 07, 2009, 01:57:59 PM »
I have lost network and my radarbox is not receiving local signals, anybody else lost local signal (hardware) procesing

jannuh

  • Guest
Re: network down
« Reply #28 on: November 07, 2009, 02:16:45 PM »
untick and tick "process hardware flights"

speedbird

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: network down
« Reply #29 on: November 07, 2009, 02:36:17 PM »
i wish it was as simple, have tried it on second pc and different antenna now and no joy, could be a hardware failure have sent a mail to company. (network is back)