AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Screenshot FTP issue  (Read 3995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Storm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
    • KuwaitStorm
Screenshot FTP issue
« on: October 16, 2009, 09:50:28 PM »
For some reason the FTP screenshot never gets uploaded, it uploads the .tmp file fine though.

Any thoughts as to why?

Thanks.

Storm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
    • KuwaitStorm
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #1 on: October 16, 2009, 11:14:03 PM »
I just noticed that it's not saving the screenshots in the /screenshots folder locally. Running XP with no problems till just a few hours ago. Nothing's changed.

nortonbeak

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 318
  • RadarBox MVT7100 PCR1000 M0NBK
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #2 on: October 17, 2009, 08:56:08 AM »
I can only comment that my FTP upload is working OK.

http://homepage.ntlworld.com/gareth.hicks/Virtual%20Radar.htm

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #3 on: October 17, 2009, 09:00:27 AM »
For some reason the FTP screenshot never gets uploaded, it uploads the .tmp file fine though.

Any thoughts as to why?

Thanks.

This is not a RB problem, it is an ISP server problem.  Discussed at some length here on the forum in the past.  The ISP prevents the new file overwriting the existing one on the server, renaming the new upload as .tmp and therefore never showing on your web page.  I think that the solution to this was to either contact the ISP or use a different free web host.  Gofreeserve works fine, as does Demon Internet.

Storm

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
    • KuwaitStorm
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #4 on: October 17, 2009, 09:21:46 AM »
 
Quote
This is not a RB problem, it is an ISP server problem.

No it's a RB problem since it is not saving the screenshots locally.

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #5 on: October 17, 2009, 09:46:09 AM »
Quote
This is not a RB problem, it is an ISP server problem.

No it's a RB problem since it is not saving the screenshots locally.


Well, it works fine for me and it always has done, so I can't help you there I'm afraid.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #6 on: October 17, 2009, 11:42:42 AM »
No it's a RB problem since it is not saving the screenshots locally.

Unlikely.  Others had exactly the same problem, and it was caused by the ISP not accepting constant FTP uploads every minute.

Try a search on gofreeserve.  Here's one - http://www.airnavsystems.com/forum/index.php?topic=3000.msg28951#msg28951

Harry

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #7 on: October 22, 2009, 06:16:38 AM »
I have sort of the same problem. Only tmp files are saved on my c-drive. Those tmp files are uploaded to my ISP.

Harry

Quote
This is not a RB problem, it is an ISP server problem.

No it's a RB problem since it is not saving the screenshots locally.


tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #8 on: November 23, 2009, 11:16:13 AM »
I have sort of the same problem. Only tmp files are saved on my c-drive. Those tmp files are uploaded to my ISP.

A classic symptom that your ftp server can't cope with the rename command.

Mike_Tassy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
Re: Screenshot FTP issue
« Reply #9 on: November 23, 2009, 11:43:01 AM »
My ftp upload is working 100% no probs
File is RadarBoxScreenshot.gif in the Screenshots folder
Mike

http://www.users.on.net/~silver.eagle/ADS-B.html