anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: DB explorer  (Read 3043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vassylad

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
DB explorer
« on: October 13, 2009, 08:40:58 PM »
Hi guys when I pull up the DB explorer and hit the populate/import button, I get a window saying Open SQLite File, and 2 boxes at the bottom the first says Fle name (The box is empty so what do i type in box) and the second box Files of type (contains the words SQB files), I know this sounds silly but what do I type.

Michael

« Last Edit: October 13, 2009, 08:42:34 PM by vassylad »

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: DB explorer
« Reply #1 on: October 13, 2009, 08:54:07 PM »
What database are you trying to import?

vassylad

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: DB explorer
« Reply #2 on: October 13, 2009, 09:08:09 PM »
What database are you trying to import?

I am trying to import and populate registrations through DB explorer to get my system up to date, I have never come across an SQL file before sorry to sound a bit vague.

Michael

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 525
Re: DB explorer
« Reply #3 on: October 14, 2009, 01:01:26 AM »
I am trying to import SQL file from basestation but is to slow.

vassylad

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: DB explorer
« Reply #4 on: October 17, 2009, 10:35:42 PM »
Hi guys can anyone add to my original question please.

Thanks Michael

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: DB explorer
« Reply #5 on: October 18, 2009, 09:03:01 AM »
I am trying to import and populate registrations through DB explorer to get my system up to date,

What is the source of your database?