AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta  (Read 103458 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Aerotower

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #90 on: October 15, 2009, 12:33:23 AM »
Can you (Airnav) reduce this space?

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #91 on: October 15, 2009, 06:40:15 AM »
No, you can't reduce the size of the column, but you can switch it off using the Preferences.

One of the requests on the 'wish list' is for AirNav to allow the column order to be changed, but I can't remember a request to make the columns resizeable?
« Last Edit: October 15, 2009, 06:46:59 AM by Allocator »

FRED

  • New Member
  • *
  • Posts: 11
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #92 on: October 15, 2009, 06:35:00 PM »
Hi, just tried a clean install of the 3.07 on my PC, Vista 64 ! and suprise suprise it still does not work. I am now running out of patience with this. I have tried to tried to install the new drivers but to no avail.
Bearing in mind I bought the radar box to run on my pc over a year ago, I am still using it on my old lap top. My subscription has run out but I am not going to resubscribe until the Vista 64 problem gets sorted. Any further advice please ???

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #93 on: October 15, 2009, 06:50:49 PM »
I assume you've tried F8 at startup, or EasyBCD?  Both solutions should enable you to install the drivers in Vista64.  It's worked okay for other Vista64 users.

EasyBCD is the best option, and it's used and recommended by Microsoft.

http://www.vistax64.com/drivers/147955-disable-driver-signing-enforcement-vista64.html
« Last Edit: October 15, 2009, 06:55:15 PM by tarbat »

FRED

  • New Member
  • *
  • Posts: 11
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #94 on: October 15, 2009, 06:52:51 PM »
Hi Tarbat, yes I have tried both methods but no success. Please keep the suggestions coming !!

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #95 on: October 15, 2009, 06:56:12 PM »
Hi Tarbat, yes I have tried both methods but no success. Please keep the suggestions coming !!

What's the symptoms?  EasyBCD definately works, and let's you disable the need for signed drivers.  What error messages?

FRED

  • New Member
  • *
  • Posts: 11
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #96 on: October 15, 2009, 06:58:49 PM »
Ok, I will try this again. The error message is CODE 23. Thanks

Fenris

  • Guest
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #97 on: October 15, 2009, 08:11:53 PM »
Ok, I will try this again. The error message is CODE 23. Thanks

Found this, no idea if it works or not:

Final solution, no F8 needed.
"If you want to be able to use the driver all the time without having to
use f8 on every reboot then run this command at an elevated command prompt

Bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON

you should get operation completed successfully
no need for f8 any more"

FRED

  • New Member
  • *
  • Posts: 11
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #98 on: October 16, 2009, 06:01:05 PM »
Thank you all for your advice... I now have the radar box working on Vista 64! I tried all the above methods before unsuccesfully but now they work !!! Confused but happy. Thank you all your support.

vassylad

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #99 on: October 17, 2009, 07:22:01 AM »
Hi guys I recently installed V3.07 and everything was ok, but sometimes when I am looking at the network, my screen goes a transparent white and although I can see the map behind the white I also get the message (Not Responding) on the top LH side of the screen, after a few seconds the software finds the aircraft I am looking for and resumes a normal screen, as anyone else had this problem or is a new V3.07 problem?

Thanks Michael

CoastGuardJon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1178
  • Mullion Cove, Kernow --- sw Cornwall UK.
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #100 on: October 17, 2009, 12:27:32 PM »
Just for the hell of it, as the lap-top seems to be behaving itself, downloaded 3.07 yet again, installed, started and running (with all preferences as set in 2.01) well.
ANRB :  AOR AR8000 : Icom R-7000 : Icom IC-R9000 : JRC NRD-545 : OptoElectronics Digital Scout and OptoLinx Interface; Realistic Pro-2005 : UBC 800XLT - listed in alphabetical order, not cost, preference, performance or entertainment value!

vassylad

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #101 on: October 17, 2009, 10:34:31 PM »
Hi guys can anyone add to my original question please.

Thanks Michael

(on page 7)

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4121
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #102 on: October 17, 2009, 11:27:03 PM »
It does sound weird vassylad. Is there a specific time it happens or a series of events that it takes for it to happen or just random?
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

eggplant

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 237
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #103 on: October 18, 2009, 12:34:58 AM »
My Vista PC does the translucent white thing and "not responding" sometimes. After a few seconds it is fine. I was assuming that other s/w, maybe anti-virus could have been the cause, so haven't worried about it too much.
Everything about Airnav is fantastic. Airnav can do no wrong. Airnav is perfect. Airnav is divine.

vassylad

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: AirNav RadarBox 2009 - 3.07 Beta
« Reply #104 on: October 18, 2009, 06:33:05 AM »
Hi good morning support, no there is no specific time or reason I can think of, I will keep on monitoring it and report back..

Michael



It does sound weird vassylad. Is there a specific time it happens or a series of events that it takes for it to happen or just random?