AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: My Crosshair has gone black  (Read 4712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

spotter70

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 65
My Crosshair has gone black
« on: August 07, 2007, 07:26:00 PM »
After finally trying to get my Radarbox to work on my new laptop the pointer on the map has gone black so i cannot see it unless i go for a light map color.
I have looked in the Preferences colors menu but cannot find where the crosshair color can be changed.
My last post was Vista problems earlier is this something else ??????
Regards
Spotter70

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4126
Re: My Crosshair has gone black
« Reply #1 on: August 07, 2007, 07:36:10 PM »
Never heard of this before. Any other Vista users having this same issue?

The earlier issue you mentioned is Vista issue which affects many programs.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

DaveG

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 543
Re: My Crosshair has gone black
« Reply #2 on: August 07, 2007, 07:53:27 PM »
Nope Vista here and pointer is white.
Cornwall, UK

spotter70

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 65
Re: My Crosshair has gone black
« Reply #3 on: August 07, 2007, 07:59:23 PM »
Hello
I have found out the problem
i had to adjust the cursor section in the mouse properties under "Precision select"
Seems to have done the trick Phew!!
Regards to all
Spotter70

Pinza

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 248
Re: My Crosshair has gone black
« Reply #4 on: October 17, 2009, 09:14:07 PM »
Thanks for that, Spotter 70.

I now have an annoying unpealing banana as cursor - but can change that - has to be better than black on black!