anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: V3.05 Available  (Read 34866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.05 Available
« Reply #135 on: September 25, 2009, 06:24:26 PM »
Tarbat says green light to go.

Very stable, tested extensively over the last couple of days.

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4121
Re: V3.05 Available
« Reply #136 on: September 25, 2009, 06:52:09 PM »
Cam,

What are you system specs?
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

abrad41

  • Guest
Re: V3.05 Available
« Reply #137 on: September 25, 2009, 06:55:16 PM »
Airnav

I am away on holiday and will leave the country tomorrow,  so have not tested the latest version. (So cannot give the green light)

Quote
abrad41
Beta Testers
Sr. Member

Posts: 348



     Re: V3.05 Available
« Reply #118 on: 24 September 2009, 07:26:20 » Quote Modify Remove

--------------------------------------------------------------------------------
Cam & AirNav



Quote
CAM
Jr. Member

Posts: 82


     Re: V3.05 Available
« Reply #105 on: 23 September 2009, 20:17:58 » Quote

--------------------------------------------------------------------------------
Network update

I have run V3.06 since last night at 21:00 with network on and all seems fine, downloaded second version of 3.06 and now running with network on, will leave this now for a while to see if this has any issue.

V3.06 seems better on my issues, Abrad any joy at your end ?

 


Quote
Posted by: AirNav Development
Insert Quote
Purple rain: we have re-checked the code and it is virtually impossible for that to happen (the code is very strict now on this part). Maybe it was a computer glitch, we make no idea, unfortunately. Any user pls confirm if this happens again.

Abrad41: the network problem has been corrected. Anyway pls confirm it doesn't happen there.
 


Sorry I go away on holiday today, so will not be able to test the network problem, also my subscription ran out last night @ 18:23.  Depending on the response from the other tester about the network problem, depends on weather I take out a new subscription for the next year, I will have a long think about it while on holiday. I will have my RB with me, but no internet connection.

Cheers

Andy



 


Quote
Posted on: Today at 18:23:04Posted by: CAM 
Insert Quote
Sorry no green light from me :(

The network seems to be still causing me issues.

I am running the version from post #119 and once running the network the application slows down as previously mentioned. I get the vista " I am thinking of something" swirl, then OK, but;

Once network is running it seems OK but once turned off after running for a while, network aircraft remain on screen, whatever the number was, then, last time I tried 73 aircraft remained, it then eventually fell to 1 aircraft, presumably after they had timed out.

Once this has occurred in my flights selecting the aircraft does not work, it does not show on the map and it does not show the photo and aircraft do not move.

Then all of a sudden all comes back to normal?????? Then stops again.

Also on start up the map returns to China, with no interface showing, which is could be my fault, when I loaded v3.06/#90 it was slow to respond and I selected China instead of default to get it displaying the map and ever since it loads up the same China map with no interface

It is very frustrating as to what it could be.

Could I try a full version download to test a full install or should I try the first V3.06 version again as that seemed to be OK, to verify my results.

Sorry for the bad news.


CAM
 

This is the very same problem that I have had all the way along.

Andy

Frank

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
Re: V3.05 Available
« Reply #138 on: September 25, 2009, 08:39:20 PM »
Stable as a rock, the best beta so far in my humble opinion

Frank

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.05 Available
« Reply #139 on: September 25, 2009, 09:10:40 PM »
CAM, if there's an earlier 3.06 version that worked okay for you, then it must be worth you running that version again to eliminate a specific problem with your PC setup.

What date/time did you have the earlier version?  I've got backup copies of all previous versions.

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: V3.05 Available
« Reply #140 on: September 25, 2009, 10:36:07 PM »
Green Light.  Good to go!

Well done Airnav.

[email protected]

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #141 on: September 25, 2009, 11:00:07 PM »
Full install available at:
http://www.airnavsystems.com/download/anrb/anrb306betasetup.exe

CAM: you are getting out of memory / Windows memory problems.
Please try the full install above and let us know the results.

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.05 Available
« Reply #142 on: September 25, 2009, 11:12:36 PM »

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #143 on: September 25, 2009, 11:19:33 PM »
Pls try again now.

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.05 Available
« Reply #144 on: September 25, 2009, 11:26:33 PM »
Pls try again now.

The process cannot access the file because it is being used by another process.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #145 on: September 25, 2009, 11:30:17 PM »
Sorry we are still uploading. Pls wait a few more minutes (08:40 to be precise :-) )

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.05 Available
« Reply #146 on: September 25, 2009, 11:30:58 PM »
AirNav

While we are talking about full versions & re-installs. I had a lot of concerns when I was uninstalling & reinstalling because the uninstall process leaves behind files in its install directory and also registry entries.

Not sure if they caused me any actual problems with testing, but it would be nice to have an option in the uninstall routine that you could check that would remove all userdata as well as the standard install files, to remove any doubt.

e.g. Remove ANRB directory and Remove registry entries and reboot the system to free any dll's etc.

I wouldn't worry for this beta version if you are about to release it as a beta, but would be good to include in future.


current beta status:

PJM: Green Light;
Tarbat: Green Light;
GlynH: Green Light;
prbflight: Green Light;
RodBearden: Green Light;
Frank: Green Light;

EMA:
Allocator:
EI4GXB:
RNAGG:

abrad41: Network flight issues - and no more network access to test.
CAM:  Network flight issues
« Last Edit: September 25, 2009, 11:34:40 PM by pjm »

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #147 on: September 25, 2009, 11:39:30 PM »
Ready for download.

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8876
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: V3.05 Available
« Reply #148 on: September 26, 2009, 12:57:07 AM »
Not that I've got Vista, but have we got signed drivers yet?

Rod
Rod

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #149 on: September 26, 2009, 01:00:23 AM »
We submitted them to Microsoft and we are still waiting for a reply. This a very, VERY, BUREAUCRATIC process and one of the most difficult things we have made at AirNav Systems during the last years (because of the bureaucracy). We are giving our best to expedite it.

Once we finally have ANRB ready we will focus our attention on AirNav ShipTrax, FlightWatch and all the other pending projects.