anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: V3.05 Available  (Read 34878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CAM

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 111
    • http://www.planedaft.co.uk
Re: V3.05 Available
« Reply #75 on: September 21, 2009, 05:22:17 PM »
EMA,

Nice to have 20 MB Take it your on Virgin cable or similar ?

EMA

  • Guest
Re: V3.05 Available
« Reply #76 on: September 21, 2009, 05:32:08 PM »
EMA,

Nice to have 20 MB Take it your on Virgin cable or similar ?

Yep, 20MB plus phone and TV for £22 a month including line rental  :-)

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.05 Available
« Reply #77 on: September 21, 2009, 05:44:33 PM »
Is anyone else getting their emails to Andre bounced back as undeliverable?  I'm trying to contact Andre about some beta testing he wanted me to do, but all emails come back with this message:

I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<[email protected]>:

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8876
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: V3.05 Available
« Reply #78 on: September 21, 2009, 06:19:54 PM »
Yes Tarbat, I've just had one bounced back - their email problems continue....

BTW I use the network all the time and I'm not getting any slowdowns or freezes - the app occasionally uses 100% processor power, but normally bumbles along at between 20-40% of my 2.21GHz single processor machine (3Mb RAM). There's a momentary spike to 90% every 30 seconds when the network data arrives.

This was a big problem around the change from 2.1 to 3.1, but it's a lot better for me now.

Rod
Rod

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: V3.05 Available
« Reply #79 on: September 21, 2009, 06:32:05 PM »
BTW I use the network all the time and I'm not getting any slowdowns or freezes - the app occasionally uses 100% processor power, but normally bumbles along at between 20-40% of my 2.21GHz single processor machine (3Mb RAM). There's a momentary spike to 90% every 30 seconds when the network data arrives.

Yes, that's more or less what I see.  I get a 50% CPU spike for 3-4 seconds every 30 seconds, when everything freezes, and then continues okay.

Wish I could get in contact with Andre about the network beta testing :(

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4121
Re: V3.05 Available
« Reply #80 on: September 21, 2009, 06:35:19 PM »
Email system is slowly coming back up for us. Resend the email later tonight or tomorrow morning.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #81 on: September 22, 2009, 12:20:06 AM »
Our emails are finally working at 100%. So feel free to email us (resend all emails sent during the last 2 to 3 days).
« Last Edit: September 22, 2009, 12:23:23 AM by AirNav Development »

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.05 Available
« Reply #82 on: September 22, 2009, 10:18:57 AM »
Anyone else noticed the little picture/graphics have disappeared from the "MyFlights/Network/Smartview/ACCARS/Alerts" buttons in the latest beta (not sure which beta they first disappeared)


RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8876
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: V3.05 Available
« Reply #83 on: September 22, 2009, 11:45:46 AM »
No - I didn't notice!

I don't imagine they'll be missed.

Rod
Rod

CAM

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 111
    • http://www.planedaft.co.uk
Re: V3.05 Available
« Reply #84 on: September 22, 2009, 04:37:01 PM »
I have run V3.05 now since after lunch yesterday without network and have returned from work now to find everything is working OK, no response issues etc, seems to be a network related issue, as it has run fine for 24 h +.

CAM

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #85 on: September 22, 2009, 07:10:15 PM »
Good news.

We have now corrected:
1- The statistics problem (both on mylog and RB interface);
2- The program exit crash problem;
3- The interface icons problem;

New exe below (we called it V3.06):
http://www.airnavsystems.com/download/anrb/beta/anrb.exe

Any pending item to be corrected?


pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.05 Available
« Reply #86 on: September 22, 2009, 08:55:26 PM »
Any pending item to be corrected?

Duplicate alerts?

seems 3 people have now been able to replicate the problem. Me, EMA & tarbat and we've narrowed down at least some of the circumstances.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: V3.05 Available
« Reply #87 on: September 22, 2009, 09:31:59 PM »
PJM/EMA/Tarbat: please send a resume of the problem and the situation when it happens so we can reproduce it here for correction.

EMA

  • Guest
Re: V3.05 Available
« Reply #88 on: September 22, 2009, 09:41:44 PM »
I am now running 3.06

I have set alert for B* in aircraft only

When Play sound, Show Notification and send email are checked I get two alerts and two emails for each aircraft.

If I deselect email then I get one alert.

See attached.

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: V3.05 Available
« Reply #89 on: September 22, 2009, 09:55:05 PM »
I'm at work atm, but will test v3.06 when I get home.

I get the same as EMA, with "Aircraft" and "Registration" alerts. Wildcards or full names. It doesn't seem to affect the other types of alerts.

With both "notification & email" alerts selected I get 2 popups and 2 email alerts for the same alert.

Unselecting "show notifications" and I'll only get a single email.
Unselecting "send an email" and I'll only get a single popup