AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Network  (Read 22068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lambertw

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 204
Re: Network
« Reply #15 on: July 25, 2009, 09:27:42 AM »
I didn,t notice this problem yesterday.

Hosch

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 104
Re: Network
« Reply #16 on: July 25, 2009, 10:14:37 AM »
Hi,

Airnav, I think we need a patch soon for the network to work correct again.

Greetings from Luxembourg


lambertw

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 204
Re: Network
« Reply #17 on: July 25, 2009, 10:26:18 AM »
Network totally unusable at moment.

jasper37

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 93
Re: Network
« Reply #18 on: July 25, 2009, 10:45:10 AM »
same problems here too in the UK

Terry

  • Guest
Re: Network
« Reply #19 on: July 25, 2009, 10:49:30 AM »
Hi there,
             Network down and i`m using version 3.0 beta,very strange?It has been fine until version 3.1 beta release?           
 

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Network
« Reply #20 on: July 25, 2009, 10:50:37 AM »
If the network is important to you, then just revert to v3.0 beta.

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Network
« Reply #21 on: July 25, 2009, 11:53:36 AM »
Guys Please read our comment about Version rather than posting about what you tihnk is happening with the network:

We have worked out whats happening:

The network timeouts in Version 3 are now strict. So if you fail to get a download update from the server or takes it longer than imagined you will end up in the network traffic timing out and hence changes in the numbers.

In future version we will increase the timeout so a longer download or failed download doesn't result in removing of network aircraft untill after a longer period of time.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

carp777

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: Network
« Reply #22 on: July 25, 2009, 12:02:47 PM »
i have not updated to v3.01 i am still running version but i am not getting any network flights at all
                     
                            Bryn

Terry

  • Guest
Re: Network
« Reply #23 on: July 25, 2009, 12:04:12 PM »
Hi Tarbat,
              I am using 3.0 Beta version,still no network flights,after i downloaded 3.1 Beta version,"bong" network flights went on and off,so i returned to Beta 3.0,but i`ve just got a yellow network connected box and 0 network flights.How strange,disregard this post as the network has just returned.

      Best Regards Terry.

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Network
« Reply #24 on: July 25, 2009, 12:04:27 PM »
The network had some quick maintenance to see if we can improve the speed. It should be running now.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

Terry

  • Guest
Re: Network
« Reply #25 on: July 25, 2009, 12:07:35 PM »
Thanks AirNav,
                      Network up and running,100% on the ball as usual.

        Regards Terry.

carp777

  • New Member
  • *
  • Posts: 32
Re: Network
« Reply #26 on: July 25, 2009, 12:41:52 PM »
network off again

       Bryn

Terry

  • Guest
Re: Network
« Reply #27 on: July 25, 2009, 01:15:38 PM »
Yep,
      Same here Bryn,think i`ll turn it off and try again later in the day.

   Regards Terry.

itestoo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
    • Radarvirtuel
Re: Network
« Reply #28 on: July 25, 2009, 01:17:32 PM »
Network down here in france too, with 3.0 and 3.01 version
Good luck to find what happen's
Regard's
Laurent
www.radarvirtuel.com

sterigia

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
  • forza paris
Re: Network
« Reply #29 on: July 25, 2009, 01:31:36 PM »
network on and off for me using beta 3.01 and a vista machine, location sardinia
frank
ciao.
frank