anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta  (Read 96416 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

abrad41

  • Guest
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #15 on: June 29, 2009, 07:46:58 PM »
I had a play with vista, but I am now using xp again. totaly agree with you Allocator. Sent you a pm mate

Andy

neroon79

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4657
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #16 on: June 30, 2009, 08:03:43 AM »
Don't know whether it's already reported or not. But I noticed, that the "StartPosition" and "EndPosition" information in the "Flights for selected Aircraft" section of MyLog is "useless" since I changed to the v3.0 Beta version.

The following error occurs: Only the Latitude position seems to be correct. The Longitude position is filled with the Data of the latitude position.

I hope the Bug with the "growing" aircraft trail without an AC symbol (Plane or square) on the top of it is also a known problem. ;-)

A Buglist at the beginning of this threat might be a good idea, because it may prevent the double-posting of already know problems.

Greetings from northern Germany, Ingo
11.75nm ESE of EDDV

SW: ANRB v5.00.072/6.01.001 on WIN10 64Bit Pro&Home
HW:
Ant.: DPD Productions ADS-B Vertical Outdoor Base Antenna
AMP: Kuhne electr. KU LNA 1090 A TM
Cable: 25m of ECOFLEX 15+
NB: Asus P53E 24/7 op.
PC: 28"4K + 24" Monitor
AirSpy mini @RPi3

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4219
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #17 on: June 30, 2009, 08:22:03 AM »
Don't know whether it's already reported or not. But I noticed, that the "StartPosition" and "EndPosition" information in the "Flights for selected Aircraft" section of MyLog is "useless" since I changed to the v3.0 Beta version.

For Airnav.   This bug seems to have been introduced sometime between 14th and 17th June - so maybe at the end of the closed beta period.

malc41

  • RadarBox Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 586
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #18 on: June 30, 2009, 08:25:58 AM »
Vista will install were ever you want it to as long as you don't let it do it itself. When you are asked during install select for example d:\airnav_2009_beta.

This works absolutely fine here
15 Miles East of EGNJ

EMA

  • Guest
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #19 on: June 30, 2009, 08:42:10 AM »

I hope the Bug with the "growing" aircraft trail without an AC symbol (Plane or square) on the top of it is also a known problem. ;-)

A Buglist at the beginning of this threat might be a good idea, because it may prevent the double-posting of already know problems.



In the Beta exe I tested last week that problem is now fixed and should be available soon.

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #20 on: June 30, 2009, 09:02:11 AM »
Thanks neroon79.

We have noted them.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

Tallyho

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #21 on: June 30, 2009, 09:21:41 AM »
Menu freezes - during closed Beta I discovered with the team that using a remote desktop software to access your ANRB will cause the menu freeze problems. The development team are aware of this and hopefully sorting out.
I can repeat this error using LogMeIn and VNC remote access software but i have not tried Teamviewer which I know a lot of you use.
Keith

neroon79

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4657
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #22 on: June 30, 2009, 09:45:16 AM »
While playing with the map color, I got these nice screen shots:





Well, from my point of view, the Sea topography of the whole northern hemisphere seems to be scrambled like an unfinished puzzle. Southern hemisphere seems to be correct.
Greetings from northern Germany, Ingo
11.75nm ESE of EDDV

SW: ANRB v5.00.072/6.01.001 on WIN10 64Bit Pro&Home
HW:
Ant.: DPD Productions ADS-B Vertical Outdoor Base Antenna
AMP: Kuhne electr. KU LNA 1090 A TM
Cable: 25m of ECOFLEX 15+
NB: Asus P53E 24/7 op.
PC: 28"4K + 24" Monitor
AirSpy mini @RPi3

swadeep

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #23 on: June 30, 2009, 11:25:06 AM »
Hi. Will the patch 1 make this work with VISTA 64 bit?? Please let me know AIRNAV. Thanks

waddington1

  • New Member
  • *
  • Posts: 47
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #24 on: June 30, 2009, 11:27:11 AM »
Many thanks for this info, it has been driving me crazy.  I use logMeIn, so that might be the reason.

Again many thanks for the information.

Stu

Menu freezes - during closed Beta I discovered with the team that using a remote desktop software to access your ANRB will cause the menu freeze problems. The development team are aware of this and hopefully sorting out.
I can repeat this error using LogMeIn and VNC remote access software but i have not tried Teamviewer which I know a lot of you use.
Keith

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #25 on: June 30, 2009, 11:33:13 AM »
swadeep,

The software runs fine with Vista64bit. If you mean the drivers are not being allowed to be installed on it then there are ways round this.

We are working with Microsoft to get the drivers certified.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

Canonjohns40D

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 990
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #26 on: June 30, 2009, 12:26:54 PM »
HI I have used Teamviewer since V3 upgrade and I can't recall any problems. Was it a particular part of the menu that froze as I'm happy to check it out on teamviwer for future reference.

John
Hi I'm John... and I'm a Radarbox User. I'm based in Bangor Co Down Northern Ireland.

Tallyho

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #27 on: June 30, 2009, 03:40:33 PM »
The pull downs freeze in both the remote acces screen and on the live PC.
I associated it with the application being minimised as well. Worth a try maybe using TeamViewer fixes the problem. Would be nice to know.

waddington1

  • New Member
  • *
  • Posts: 47
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #28 on: June 30, 2009, 05:34:34 PM »
HI I have used Teamviewer since V3 upgrade and I can't recall any problems. Was it a particular part of the menu that froze as I'm happy to check it out on teamviwer for future reference.

John

Hi John

Its the file,filters,tools,maps,help, etc, they just freeze, and the only way to get them to work is restart Airnav, then after a short while they stop working. 

billmurphy

  • New Member
  • *
  • Posts: 12
Re: Part 2 - RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #29 on: June 30, 2009, 06:43:13 PM »
Hi all
I have downloaded the beta (3) version but when i click on the (new) desktop icon to run the program the Microsoft warning kicks in saying that RB has detected problems and needs to close, with the usual option for sending the report.  When i downloaded the upgrade to version 3 and then try and run it a window pops up and says that the RB.DLL is missing and cannot start but to try re-installing the software may help. I am using Xp service pack 3 and the version 2 runs fine and always has done.  Any suggestions?????
Thanks BILLY