anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta  (Read 327358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Manuel Mendes

  • New Member
  • *
  • Posts: 45
    • Manuel Brito Photography
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #360 on: June 23, 2009, 05:45:35 PM »
In relation to the fixes, I think we don't need those related to the DME distances.

ACW367

  • Guest
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #361 on: June 23, 2009, 07:38:34 PM »
Airnav, A tiny one for you, a spelling mistake in the help menus. On the Maps Toolbars help page you have the following:

Resize

1- Hold down your right mouse button
2- Move your move to resize the map as desired

It should of course read move your mouse


hungryasthesea

  • New Member
  • *
  • Posts: 45
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #362 on: June 23, 2009, 08:00:28 PM »
I lost all data sometime this afternoon as well while I was out.

My Log shows data until 13:48:37 today in the last time field.

When I came back in, my flights was totally blank and had to restart Radarbox. Once I did this, MY log started populating again.
Hungryasthesea

f6gsg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
  • Electa L12
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #363 on: June 23, 2009, 08:11:14 PM »
Perhaps me and not a bug...

i would like to change the Home name by my call (F6GSG),

in the preferences windows, in the Custom Legend List
i display:

F6GSG,43.7011,3.8468

That is my call and the exact position (available in Home Data panel),
(south of France).

And Nothing ... no display ? (and Home is well switch off)
i try another data, also nothing,
What's wrong ?

in my opinion, it will be better to have for separator the ; caracter  as the ,
to be compatible with the Home data Longitude/latitude coordonate).

F6GSG

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #364 on: June 23, 2009, 08:39:36 PM »
Works for me.  Are you sure you have entered the correct position in decimal degrees?
« Last Edit: June 23, 2009, 08:44:07 PM by Allocator »

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9141
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #365 on: June 23, 2009, 08:54:53 PM »
And have you turned on Map...Custom Legends?

Rod
Rod

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #366 on: June 23, 2009, 08:56:55 PM »
I bet that's it :-)  I'm sure that this is on by default, but that would do the trick!

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4126
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #367 on: June 23, 2009, 09:08:50 PM »
Here is an update. These bugs have been confirmed (replicate them). If you think we have missed something important please give us a gentle nudge, there are lot of posts so its likely we have missed something.

Serious:

Some machines software does not start
Aircraft on map disappearing and returning with zoom

High:

359-000 degrees the vector of an airplane changes a direction for 180 degrees!
Timeout issues on the network causing aircraft to stay there for ages
Full screen and then return does not show map/aircraft
Duplicate Entries of flights in MyLog, required longer timeout or capabilty for user to change timeout
Check route alogrtithm and sometimes wrong routes are being displayed
Range alerts not working

Low

Company combo box not working
Font issue with commas and dots in custom legend
Filter to last ten minutes or one hour in MyLog Missing
No icon to resize interface window shown
Entries of closed maps in windows menu
Error message in preference menu
The 'execute a file' box is always ticked in alerts
text showing the aircraft details to the right of the photo of the aircraft is getting clipped
No up and down icons for Flights

Also the Vista64bit drivers and Too many fixes are being looked at.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

John Racars

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 801
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #368 on: June 23, 2009, 09:11:55 PM »
And have you turned on Map...Custom Legends?

Hi Rod,

I did do so. In the Custom Legend List I write:  John Racars,52.3392,5.1924


Nothing happens on the map....
Best Regards from the Netherlands, John Racars
13 NM East of EHAM
-
ANRB:
Version: 3D - 5.00.072
Antenna: outside WiMo GP-1090 (with ECOFLEX 10 cableconnection)
PC: Windows 7 SP 1 - 64 bit
-
RadarBox24 station: EHAM4

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9141
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #369 on: June 23, 2009, 09:15:06 PM »
John and F6GSG - Can you check in Control Panel, Regional/International settings, that you have the period (full stop) as the decimal separator, and not a comma?

John - I just copied and pasted your legend entry direct into my system, and it displayed correctly - so you have done it right :-)

Rod
« Last Edit: June 23, 2009, 09:18:27 PM by RodBearden »
Rod

bailey_uk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 241
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #370 on: June 23, 2009, 09:19:05 PM »
My map colour scheme that ive exported and saved never seems to load up by default, even though its always the one thats used each time the programe is closed?

James
Possibly the youngest RadarBox Owner!

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3568
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #371 on: June 23, 2009, 09:19:42 PM »
John,

Also check the color you have set in preferences for "Line of Sight" as this is also the color of the custom legends.

RodBearden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9141
    • Rod's RadarBox Downloads
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #372 on: June 23, 2009, 09:20:27 PM »
James - I have that trouble too - a workround is to rename your default scheme as Real Radar - that is the scheme that it seems to want to keep going back to.

Rod
Rod

John Racars

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 801
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #373 on: June 23, 2009, 09:26:09 PM »
John and F6GSG - Can you check in Control Panel, Regional/International settings, that you have the period (full stop) as the decimal separator, and not a comma?


Hi Rod,

You are genius! After doing as you recommanded  it is working with me!  Thank you for the help.
Best Regards from the Netherlands, John Racars
13 NM East of EHAM
-
ANRB:
Version: 3D - 5.00.072
Antenna: outside WiMo GP-1090 (with ECOFLEX 10 cableconnection)
PC: Windows 7 SP 1 - 64 bit
-
RadarBox24 station: EHAM4

bailey_uk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 241
Re: RELEASED - AirNav RadarBox 2009 - 3.0 Beta
« Reply #374 on: June 23, 2009, 09:29:15 PM »
Ok Rod I'll try that - which will overwrite the Real Radar colours? (No big deal) Edit, ive just renamed that one Real Radar2 whilst I was at it.

I tried renaming it default.mcl a few days ago but with no change so hoping this will solve it, thanks.

James
Possibly the youngest RadarBox Owner!