AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Help! Can't send reports  (Read 15011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Help! Can't send reports
« on: August 07, 2007, 04:34:26 PM »
Hi All,

I can't send any reports.  I keep getting the following message

'Could not connect to SMTP server to send auto-report'

I am running Norton Internet Security 2007.  I have turned off my firewalls (at least I think I did) and still no luck.

What should I try next?  Do you think I am missing something?  Any ideas would be appreciated.

Can anyone help?

Thanks

Paul

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Help! Can't send reports
« Reply #1 on: August 07, 2007, 04:59:31 PM »
Temporarily turn of Norton and restart RadarBox 2007 and try.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #2 on: August 07, 2007, 06:53:26 PM »
Temporarily turn of Norton and restart RadarBox 2007 and try.

Tried with no luck.  I'm running Win XP with all service packs and I use Outlook as my e-mail client.  Any other suggestions?

Paul

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #3 on: August 07, 2007, 07:29:48 PM »
Could it have something to do with my US Robotics Broadband router?

Paul

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Help! Can't send reports
« Reply #4 on: August 07, 2007, 07:39:08 PM »
Your router should not affect the sending. I guess you have tried sending to different emails addresses.

Did you get Mikes earlier log report?
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

DaveG

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 543
Re: Help! Can't send reports
« Reply #5 on: August 07, 2007, 07:47:06 PM »
Only if it has a hardware firewall and it is blocking the ports used by RB ?  But you can test this by turning the Hardware Firewall off or moving your PC onto the DMZ part of the router.

If all that is &£$&*$ post your model number.
Cornwall, UK

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4120
Re: Help! Can't send reports
« Reply #6 on: August 07, 2007, 07:53:18 PM »
That is true, however most home firewall routers don't have too much issue sending things out its more receiving.
Contact Customer/Technical support via:
http://www.airnavsystems.com/contact.html
[email protected]

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #7 on: August 07, 2007, 08:01:19 PM »
Your router should not affect the sending. I guess you have tried sending to different emails addresses.

Did you get Mike's earlier log report?

Yes I did get Mike's log report.  I will try sending my report to another address.  Until now I have only tried to send to myself.


Roadrunner

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 600
  • Aviation enthusiast since school visit to Heathrow
Re: Help! Can't send reports
« Reply #8 on: August 07, 2007, 08:04:33 PM »
My PC is connected via a Broadband router (Netgear Range Max 240) I use Virgin+ PC Guard and as I said earlier, have had no problems with emails. However, I did have a problem initially trying to set up reports from SBSpopulate to Mode_S group ay Yahoo due to the IP address or something. Don't know if their is a clue there?

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #9 on: August 07, 2007, 08:13:21 PM »
Your router should not affect the sending. I guess you have tried sending to different emails addresses.

Did you get Mike's earlier log report?

Yes I did get Mike's log report.  I will try sending my report to another address.  Until now I have only tried to send to myself.



No luck using a different e-mail address.

Paul

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #10 on: August 07, 2007, 08:18:19 PM »
My PC is connected via a Broadband router (Netgear Range Max 240) I use Virgin+ PC Guard and as I said earlier, have had no problems with emails. However, I did have a problem initially trying to set up reports from SBSpopulate to Mode_S group ay Yahoo due to the IP address or something. Don't know if their is a clue there?

That could be a clue for sure.  I have never been able to send log reports to a group using Acarsd.  As well, I have never been successful in setting up a server using a no.ip address for Acarsd also.

Paul

DaveG

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 543
Re: Help! Can't send reports
« Reply #11 on: August 07, 2007, 08:22:10 PM »
Paul what ISP are you with ? and do you know if your going through an ISP Proxy ?
Cornwall, UK

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #12 on: August 07, 2007, 09:14:31 PM »
Paul what ISP are you with ? and do you know if your going through an ISP Proxy ?

I am with Vianet and as far as I know I do not use an ISP proxy.  Never had to worry about that whenever I set up an internet connection or e-mail account.  My knowledge is limited in this area. 

Paul

CanadaKen

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Help! Can't send reports
« Reply #13 on: August 07, 2007, 09:20:22 PM »
prb....by any chance are you running anything like Spyware Doctor?

CK
Monitoring on Canada's "Left" coast

prbflight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 328
Re: Help! Can't send reports
« Reply #14 on: August 07, 2007, 09:25:11 PM »
prb....by any chance are you running anything like Spyware Doctor?

CK


No.  My Norton Internet Security 2007 has spyware detection but I've turned it off and still no luck.

Paul