AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Planes appear and disappear from webview  (Read 1852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

glen4cindy2

  • New Member
  • *
  • Posts: 17
Planes appear and disappear from webview
« on: October 02, 2022, 11:15:26 PM »
I'm a little confused as to what is going on.

This has been happening quite frequently. The planes on my webview will be there and then all at once they are gone. After a bit they come back. This happens in a continuous cycle.

I've stopped and restarted rbfeeder. As far as I'm aware I'm on the latest version. I've restarted my Pi feeder, and it has the latest updates as well.

Can someone suggest a fix for this?

Thanks in advance.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 33571
Re: Planes appear and disappear from webview
« Reply #1 on: October 03, 2022, 09:45:21 AM »
I suggest that you speak to [email protected] as it is likely an issue at their end

Alan

glen4cindy2

  • New Member
  • *
  • Posts: 17
Re: Planes appear and disappear from webview
« Reply #2 on: October 04, 2022, 12:40:37 AM »
Thanks.

I sent them a message.

pedrão18

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: Planes appear and disappear from webview
« Reply #3 on: October 06, 2022, 12:55:36 AM »
I also have the same problem.
Several times the plane appears on the local map (dump1090) but does not appear on the station map on the Radarbox website