AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Mlat not working  (Read 602 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

chatorivera

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Mlat not working
« on: October 29, 2021, 04:51:34 AM »
Hello, I have just started to transmit data to the radarbox servers on 2021-10-25,  but the MLAT does not work, my station number is the following: EXTRPI012580

And this is my rbfeeder.ini file:

[client]
network_mode=false
log_file=/var/log/rbfeeder.log
disable_log=0

key=8db1d720531bd81d4daa8b7bc90d9aa7

sn=EXTRPI012580

lat=21.934401

lon=-99.993942

alt=995

sat_used=0

sat_visible=0

[network]
mode=beast
external_port=30005
external_host=127.0.0.1

[mlat]
autostart_mlat=true

[dump978]

I have already make all the process of installing Mlat with the following:
sudo apt-get install mlat-client -y 
and still nothing.

My equipment is a Raspberry 4 with a RADARBOX ADS-B flightstick and a AirNav Systems ADS-B Outdoor antenna optimized for 1090 MHz

What can I do to make the MLAT work?

Thanks in advance for your kind response.
« Last Edit: October 29, 2021, 05:01:25 AM by chatorivera »

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32384
Re: Mlat not working
« Reply #1 on: October 29, 2021, 10:34:32 AM »
What version of Linux are you using?

You will find plenty of info on this thread https://forum.radarbox24.com/index.php?topic=101771.0

Alan

chatorivera

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Mlat not working
« Reply #2 on: October 29, 2021, 01:43:30 PM »
Thanks very much. I follow the step indicated and now MLAT is working.

Best regards

José Antonio




Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32384
Re: Mlat not working
« Reply #3 on: October 29, 2021, 04:03:27 PM »
Great news

Alan