AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Airband-receiver not playing on webpage  (Read 280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

folkeorg

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
Airband-receiver not playing on webpage
« on: July 05, 2021, 08:53:00 AM »
I installed a second RTLSDR (Fitipower FC0012). It seems to be running fine, connected to the server etc, but there is no sound playing on the webpage. I have an analogue scanner so I know there is traffic on the channel.
I can't find any logfile indicating is anything is sent to the server.

Also, how do I add frequencies to the ID i have now? Can't find "freqs" as the guide refers to.

"● rtl-airband-rb.service - SDR AM/NFM demodulator
   Loaded: loaded (/lib/systemd/system/rtl-airband-rb.service; enabled; vendor preset: enabled)
   Active: active (running) since Mon 2021-07-05 10:19:11 CEST; 22min ago
     Docs: https://github.com/szpajder/RTLSDR-Airband/wiki
  Process: 7862 ExecStart=/usr/bin/rtl_airband -e -c /etc/rtl-airband-rb.conf (code=exited, status=0/SUCCESS)
 Main PID: 7864 (rtl_airband)
    Tasks: 6 (limit: 2062)
   CGroup: /system.slice/rtl-airband-rb.service
           └─7864 /usr/bin/rtl_airband -e -c /etc/rtl-airband-rb.conf

Jul 05 10:19:11 RPi-3B-Roses systemd[1]: Starting SDR AM/NFM demodulator...
Jul 05 10:19:11 RPi-3B-Roses systemd[1]: Started SDR AM/NFM demodulator.
"[/font]