anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Auto populate database  (Read 454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deedaa_andy

  • New Member
  • *
  • Posts: 23
Auto populate database
« on: June 01, 2021, 02:18:23 PM »
Is there a way to auto populate the database for unknown aircraft details

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31155
Re: Auto populate database
« Reply #1 on: June 01, 2021, 02:49:06 PM »
Have you updated the database through File/Database Explorer/Databse Updates/Update all record/Start Update.  Let the software download the update, finish processing and when finished it will advise to stop the software and restart to finish the processing

Alan

deedaa_andy

  • New Member
  • *
  • Posts: 23
Re: Auto populate database
« Reply #2 on: June 04, 2021, 04:48:07 PM »
Looked where you said and it does not appear on my version. I updated from 2.09 to 3.13 and all that shows in database explorer select table.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31155
Re: Auto populate database
« Reply #3 on: June 04, 2021, 05:40:09 PM »
That version went by the wayside many years ago and didnt think anyone would still be using it,  update to V6  http://www.airnavsystems.com/download/ANRB/ANRB60002Setup.exe  put it in the same folder as the version you have now, dont install to program files

I am presuming you are using an original Radarbox so here are the latest drivers for it as well
https://www.airnavsystems.com/Download/ANRB/Drivers/ANRB-Drivers-20161222.zip

Alan

deedaa_andy

  • New Member
  • *
  • Posts: 23
Re: Auto populate database
« Reply #4 on: June 04, 2021, 06:59:13 PM »
You say do not install to program files what about program files (x86) because that is where mine is installed to

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31155
Re: Auto populate database
« Reply #5 on: June 04, 2021, 07:35:50 PM »
Thats part of program files so not good.  I would unistall the existing installation from your computer including going in to program files and x86 and manually delete anything left behind.  Its important you dont leave anything as it could cause issues with the database updates.

Once done install V6 to somewher like c:\Airnav

Alan