anything
AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: MLAT Active going in and out  (Read 262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DZpower

  • New Member
  • *
  • Posts: 17
MLAT Active going in and out
« on: May 09, 2021, 03:09:48 AM »
so i noticed that the MLAT will come in and stay for like 5 minutes and then go away. it will show synched stations but it seems to be stuck in a loop where it keep going online and offline ( it will not stay more then 5 minute showing synched staying before disapearing) and then will re-appear within a minute or two as MLAT active (No stations synced)
the only thing i did was to update the  sudo nano /etc/rbfeeder.ini
and remove 3.5 and replaced it to 3.7 ( I have Buster on my PI)   and it was working fine yesterday and MLAT was active but today i noticed like a roll coaster as it keep going online and offline
tried to search the forum for some answers but i'm not sure what to do .
if i do a sudo systemctl restart rbfeeder  it will somehow put MLAT to sleep and i would have to reboot the PI to get it working

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31027
Re: MLAT Active going in and out
« Reply #1 on: May 09, 2021, 06:48:45 AM »
Why not ask support?

Alan

DZpower

  • New Member
  • *
  • Posts: 17
Re: MLAT Active going in and out
« Reply #2 on: May 10, 2021, 06:43:29 PM »
I opened a ticket with them and provided logs and waiting