AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Data Problem  (Read 223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phil-Robo

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Data Problem
« on: October 14, 2020, 11:48:35 AM »
I have aircraft on my screen but it says no data in the box in the bottom left hand corner, is my data getting through or not.

I'm using a Pi 2, if it helps.

« Last Edit: October 14, 2020, 12:05:14 PM by Phil-Robo »

markr468

  • New Member
  • *
  • Posts: 12
Re: Data Problem
« Reply #1 on: October 14, 2020, 05:18:54 PM »
I think the problem is on their end, as mine looks similar but I still show aircraft like you do. I also checked some logs and everything looks fine.

Code: [Select]
sudo systemctl status rbfeeder

sudo tail -f /var/log/rbfeeder.log


Phil-Robo

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Data Problem
« Reply #2 on: October 14, 2020, 07:06:46 PM »
Mark,

Thanks all seems to be fine now, i reinstalled everything.

I had aircraft on mine but no data was getting through, yours looks like data might not be getting through.

When all is working the lines should be green.
« Last Edit: October 14, 2020, 07:39:44 PM by Phil-Robo »

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29492
Re: Data Problem
« Reply #3 on: October 14, 2020, 08:26:14 PM »
There was an outage at the Airnav end in the early hours, nothing wrong at your end

Alan

EXTRPI004730

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
  • CKJ2
Re: Data Problem
« Reply #4 on: October 15, 2020, 04:21:25 PM »
I seem to be having the same trouble with connectivity; plane count is normal, RPI and peripherals fine, good LAN data, just not communicating well with RB24/Airnav server I guess. Been up and down. Hope they rectify the issue.
-G.


Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29492
Re: Data Problem
« Reply #5 on: October 15, 2020, 04:56:05 PM »
Did you advise support there may be an issue

I note feeders are showing yellow for no data although aircraft are on screen

Alan
« Last Edit: October 15, 2020, 04:59:53 PM by Runway 31 »

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 29492
Re: Data Problem
« Reply #6 on: October 15, 2020, 06:13:07 PM »
Now fixed and the missing green time is to be restored

Alan
« Last Edit: October 15, 2020, 08:07:35 PM by Runway 31 »