AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Dead station ...  (Read 1257 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

elTrauko

  • New Member
  • *
  • Posts: 12
Dead station ...
« on: July 27, 2020, 07:37:48 PM »
When doing an update, rbfeeder stopped working, I did a new installation and it still doesn't respond.
I send status image and .conf file

Thank you

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31132
Re: Dead station ...
« Reply #1 on: July 28, 2020, 09:33:40 AM »
See this thread for information which will probably solve your problem
https://forum.radarbox24.com/index.php?topic=103601.0

Reinstall the software

Alan
« Last Edit: July 29, 2020, 08:13:35 AM by Runway 31 »

petegriffiths02

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Dead station ...
« Reply #2 on: December 28, 2020, 10:55:17 AM »
Hi Folks,
Could You please help or offer Me some advice.
I have trouble seeing the specifications of this aircraft in the browser
Is this problem just for me?
The following options let me know if you can
Altitude=?
Latitude=?
Longitude=?
Many Thanks#
pete griffiths

https://www.shorturl.at/mqrAU

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31132
Re: Dead station ...
« Reply #3 on: December 28, 2020, 10:59:10 AM »
Hi Pete

That link takes you to the RB24 plan page, what is the hex code of the aircraft or even its registration

Alan

petegriffiths02

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Dead station ...
« Reply #4 on: December 28, 2020, 11:23:28 AM »
Hi Folks,
Could You please help or offer Me some advice.
I have trouble seeing the specifications of this aircraft in the browser
Is this problem just for me?
The following options let me know if you can
Altitude=?
Latitude=?
Longitude=?
Many Thanks#
pete griffiths

https://www.radarbox.com/N530LM

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 31132
Re: Dead station ...
« Reply #5 on: December 28, 2020, 01:04:19 PM »
Hi Pete

The attached is what you should have got, can only presume there was some sort of glitch

Alan