AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Need helpt to get my RadarBox Feed running  (Read 414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

abcd567

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 296
  • CYYZ - Toronto
Re: Need helpt to get my RadarBox Feed running
« Reply #15 on: February 22, 2020, 06:29:46 PM »
Very strange.
Several persons complained that on Buster when the give command "sudo apt-get install mlat-client, the get responce "not found".

Today morning I tested and found I cannot install mlat-client on Buster by above command.

Possibly by the time you tried, Radarbox24 have fixed the issue. I will again try tonight and see.

FlyingLord

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Need helpt to get my RadarBox Feed running
« Reply #16 on: February 22, 2020, 08:14:06 PM »
OK. Thank you very much for the assistance. I‘m happy for the moment except the range. :D

abcd567

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 296
  • CYYZ - Toronto
Re: Need helpt to get my RadarBox Feed running
« Reply #17 on: February 23, 2020, 04:27:44 AM »
OK. Thank you very much for the assistance. I‘m happy for the moment except the range. :D

Which antenna are you using? Is it installed indoor or outdoor?
Range mainly depends on:
Antenna location (indoor or outdoor)
Antenna height
Antenna type
Length and quality of coax cable from antenna to dvbt


Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 28576
Re: Need helpt to get my RadarBox Feed running
« Reply #18 on: February 23, 2020, 07:38:25 AM »
The topograhy of your surroundings will also impact on your range, ie high buildings, trees, mountains etc all in ralation to your antenna location.  Also whether you are in a valley, located up a mountain etc

Alan
« Last Edit: February 23, 2020, 08:13:04 AM by Runway 31 »