AirNav RadarBox
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: My Station Flights  (Read 829 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

strider

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
My Station Flights
« on: December 14, 2019, 09:37:44 AM »
Hi

i`m feeding Airnav from Plane Plotter, why does the number of flights shown on My station differ vastly from the number of my flights shown on Plane Plotter ?

Thanks

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 28581
Re: My Station Flights
« Reply #1 on: December 14, 2019, 12:21:41 PM »
Is this on the map or on the grid. 

As far as I am aware the grid should be the same.  However there is an issue on MyStations with the flights being shown on the map.  Airnav are aware and are working on a fix.  The flights are however showing correctly on the main map

Alan

markr468

  • New Member
  • *
  • Posts: 9
Re: My Station Flights
« Reply #2 on: December 14, 2019, 03:42:42 PM »
In my case, the Grid and the Map are the same. However just now I can see 21 flights in my station but my PI can see 43.

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 28581
Re: My Station Flights
« Reply #3 on: December 14, 2019, 08:10:40 PM »
Are they both fed from the same antenna? 

Maybe you would be better contacting Airnav for advice given them all the info on your setup, station ID etc and maybe they will be better able to advise why your Pi is seeing twice the flights of your station

Alan

markr468

  • New Member
  • *
  • Posts: 9
Re: My Station Flights
« Reply #4 on: December 14, 2019, 08:25:55 PM »
Sounds like a plan.

I'm feeding from the same antenna.
Piaware: 55
FR24: 56
ADSBx: 55
RB:  28

So something ain't right!

Thanks!

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 28581
Re: My Station Flights
« Reply #5 on: December 14, 2019, 08:46:03 PM »
The only ones that can assist are Airnav themselves so [email protected]

Alan

migumi

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
Re: My Station Flights
« Reply #6 on: December 19, 2019, 11:34:39 AM »
Hi, I also have the same problem, I have the Raspberry with Piaware installed everything seems to work correctly, now both Fr24 and Piaware see 37 aircraft but RB only shows me 10, it's something I've been observing for several days and I can not find the reason, in principle everything is configured correctly.  It always shows me much less than the ones it really sees. 

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 28581
Re: My Station Flights
« Reply #7 on: December 19, 2019, 12:09:32 PM »
Airnav advised last week that they are aware of the issue and are working on a fix for the issue of MyStations not showing all their flights for some reason.  The flights are showing correctly on the main screen however

Also I note that you are not set up for MLAT.  Edit your location to the exact lat/lon and this will enable MLAT on your unit

Alan